ycipk-2binz7
ycipk-2binz7

Iga Mayr - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Lwów

Filmografia:

Bez znieczulenia (1978) (Anna Łukasik)

Kardiogram (1971) (Pielęgniarka)

Śnić we śnie (1979) (Irena)

O czym szumią kierpce () (Skowrońska)

Szkatułka z Hongkongu (1983) (Kobieta w kasynie)

Zaraza (1971) (Doktor Konopacka)

Żabi skok (1994) (Wiedźma)

Człowiek z M-3 (1968) (Piechocka)

Gniazdo (1974) (Wiedźma)

Ostatni po Bogu (1968) (Krysia)

Grzech Antoniego Grudy (1975) (Mieszkanka Krępiszowa)

Trędowata (1999) (1999) (Podchorecka)

Taranthriller (1993) (Staruszka)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-2binz7
ycipk-2binz7
ycipk-2binz7