Trwa ładowanie...
d2tihyd
d2tihyd

Jacek Braciak

Najnowsze informacje
4.4
(644 głosy)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Drezdenko, Polska

Filmografia:

Róża (2011) (Władek)

Warszawa (2003) (złodziej)

Merida waleczna (2012) (Kruk)

Drogówka (2013) (Starszy posterunkowy Jerzy Trybus)

Złomka bujdy na resorach (2010) (Clyde)

Pokaż kotku, co masz w środku (2011) (Marian)

Nie ten człowiek (2010) (Młodszy aspirant)

Edi (2002) (Jureczek)

Roman Barbarzyńca 3D (2011) (Lameras)

Pinokio (2002) (2002) (Pinokio)

Trzeci (2004) (Świszczypałka)

Kamper (2016) (Marek)

Żyć nie umierać (2015)

Życie jest piękne (2015)

Sprawiedliwy (2015)

Wołyń (2016) (Głowacki)

Pinokio (2012) (2012) (Kot)

Flintstonowie ()

Pod Mocnym Aniołem (2014) (Kolumb odkrywca)

Klinika samotnych serc () (Edward Mikuła)

Ja to mam szczęście () (Jerzy)

Superświnka () (Lance Romero)

Muppety: Poza Prawem (2014) (CONSTANTINE)

Zbliżenia (2014) (komornik)

Rycerz Blaszka. Pogromca smoków (2013)

W ukryciu (2013) (Mirski)

Timon i Pumba () (Kucharz)

Wielkie rzeczy: System (2000) (Monter kablówki)

Kopciuszek 2: Spełnione marzenia (2002) (Jacek)

Zostać miss 2 () (Rambo)

Oz: Wielki i Potężny (2013) (Frank / Franek)

Drzazgi (2008) (Zdzichu)

BrzydUla () (Projektant Pshemko)

Cziłała z Beverly Hills (2008) (Papi)

Trzeci oficer () (Perła)

Twarzą w twarz () (patolog Roman, brat Agnieszki)

Dylematu 5 () (Krzysiek)

Pitbull (serial) ()

Asterix na Olimpiadzie (2007) (Zapchleusz)

Oficerowie () (Perła)

Jasne błękitne okna (2006) (Marek)

Palimpsest (2005) (sanitariusz)

Przygody Lisa Urwisa (2004) (Kot)

Oficer () (Perła)

Glina () (komisarz Bonifacy Jóźwiak)

Różyczka (2009) (oficer SB)

Rozmowy nocą (2007) (ginekolog)

Szaleńcy (2004) (przyjaciel)

Prawo miasta () (Wielina)

Katyń (2006) (porucznik Klin, przyjaciel Jerzego)

Z odzysku (2005) (Gazda)

Magda M. () (Łukasz Zaniewicz)

Mistrz (2004) (2004) (Młody)

Uprowadzenie Agaty (1993) (Oskar, były narzeczony Agaty)

Pokój 107 (1997) (Grzesiek)

Kler (2018) (ks. Lisowski)

Avengers: Koniec gry (2019) (Rocket)

Córka trenera (2018) (Maciej Kornet)

Zdjęcie
Zdjęcie
d2tihyd
d2tihyd

d2tihyd
d2tihyd
d2tihyd