Trwa ładowanie...
d17afi5
d17afi5

Krystyna Rutkowska-Ulewicz

Najnowsze informacje
5.0
(2 głosy)
Oceń:
d17afi5
Filmografia:

Potwory i spółka (2001) (Roz)

Małżowina (1998) (Właścicielka mieszkania)

Drogówka (2013) (Sąsiadka)

Portret podwójny (2001)

Złote runo (1996)

Wesele (2004) (2004) (Lisowska)

Boża podszewka II () (Kobieta w Juryszkach)

Wielkie rzeczy: System (2000) (Dozorczyni)

Benek (2007) (matka Benka)

Parę osób, mały czas (2005) (pani profesor Maria Janion)

Przedwiośnie (serial) () (Ulewicz Kobieta przyglądająca się jeńcom)

Zdjęcie
d17afi5
d17afi5
d17afi5
d17afi5