ycipk-3nnucq
ycipk-3nnucq

Linus Roache - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Wojna Harta (2002)

Non-Stop (2014) (David McMillan)

Bez granic (2003) (Henry Bauford)

Miłość i śmierć w Wenecji (1997) (Merton Densher)

Batman: Początek (2005) (Dr. Thomas Wayne)

Życie, którego nie było (2004) (przyjacielski mężczyzna)

Dark Horse (2012) (Senator Ethan Teras)

Titanic (serial) () (Hugh, hrabia Manton)

12 lat i koniec (2005) (Jim Carges)

Na granicy prawa () (Matthew Canterbury)

Uznajcie mnie za winnego (2006) (Sean Kierney)

Kroniki Riddicka (2004) (Czyściciel/Purifier)

Link (1986)

RFK (2002)

Pandaemonium (2000) (Samuel Coleridge)

Mandy (2018) ( Jeremiah Sand )

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-3nnucq
ycipk-3nnucq
ycipk-3nnucq