Trwa ładowanie...
d2a0o3y

Mariusz Dmochowski

Najnowsze informacje
4.3
(10 głosów)
Oceń:
Filmografia:

Pan Wołodyjowski (1969) (Jan Sobieski)

Świadectwo urodzenia (1961)

Wojna światów - następne stulecie (1981) (szef telewizji)

Ojciec Królowej (1979) (król Jan III Sobieski)

Barwy ochronne (1976) (prorektor)

Stawka większa niż życie () (Hagen)

Miejsce dla jednego (1965) (Prokurator)

Polonia Restituta (serial) () (Wojciech Trąmpczyński)

Sceny nocne (1989) (pułkownik)

Mój drugi ożenek (1964) (Marcin Szypuła)

Przeciwko Bogom (1961) (Piotr Doroń)

Mężczyźni na wyspie (1962) (Sznajder)

Cień już niedaleko (1984) (Józef Wenda)

Punkt wyjścia (1971) (Edward)

Klaps (1976)

Eroica (1957) (porucznik Korwin-Makowski)

Bicz boży (1966) (ksiądz)

Alchemik (1988) (mistrz Melchior)

Golem (1979) (Holtrum)

Rajska jabłoń (1985) (Aptekarz Filip, mąż Amelki)

Lalka (1968) (Stanisław Wokulski)

Piłkarski poker (1988) (Kmita, prezes Powiśla)

d2a0o3y

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2a0o3y
d2a0o3y
d2a0o3y