ycipk-1i45nr
ycipk-1i45nr

Mariusz Dmochowski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Pan Wołodyjowski (1969) (Jan Sobieski)

Świadectwo urodzenia (1961)

Wojna światów - następne stulecie (1981) (szef telewizji)

Ojciec Królowej (1979) (król Jan III Sobieski)

Barwy ochronne (1976) (prorektor)

Stawka większa niż życie () (Hagen)

Miejsce dla jednego (1965) (Prokurator)

Polonia Restituta (serial) () (Wojciech Trąmpczyński)

Sceny nocne (1989) (pułkownik)

Mój drugi ożenek (1964) (Marcin Szypuła)

Przeciwko Bogom (1961) (Piotr Doroń)

Mężczyźni na wyspie (1962) (Sznajder)

Cień już niedaleko (1984) (Józef Wenda)

Punkt wyjścia (1971) (Edward)

Klaps (1976)

Eroica (1957) (porucznik Korwin-Makowski)

Bicz boży (1966) (ksiądz)

Alchemik (1988) (mistrz Melchior)

Golem (1979) (Holtrum)

Rajska jabłoń (1985) (Aptekarz Filip, mąż Amelki)

Lalka (1968) (Stanisław Wokulski)

Piłkarski poker (1988) (Kmita, prezes Powiśla)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-1i45nr
ycipk-1i45nr
ycipk-1i45nr