ycipk-46oa6r
ycipk-46oa6r

Andrzej Kozak - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Hubal (1973) (Maruszewski)

Latające machiny kontra Pan Samochodzik (1991) (Ikarów)

Duże Zwierzę (2000)

Syzyfowe prace (2000) (profesor Sztetter)

Anioł w Krakowie (2001)

Piątka z ulicy Barskiej (1953) (Jacek Siwicki)

Sławna jak Sarajewo (1987) (Witalis Chroboczek)

Misja ()

Syzyfowe prace (serial) () (Profesor Sztetter)

Kopernik (serial) () (Bartolomeo Costa)

Kopernik (1972) (Bartolomeo Costa)

Polonia Restituta (serial) () (Paweł Pośpiech)

Placówka (1979) (Maciek Owczarz)

Ziemia (1956) (Gieniek)

Wszystkie kobiety Mateusza (2012) (Ryszard Okoński)

Południk zero (1970) (Andrzej)

Zakochany anioł (2005)

Ostatni po Bogu (1968) (Porucznik Mackiewicz)

Smak wody (1980) (Godek)

Potop (1974) (Rekuć)

ycipk-46oa6r
ycipk-46oa6r
ycipk-46oa6r