ycipk-1xcj4m
ycipk-1xcj4m

Arielle Kebbel - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Winter Park, Floryda, USA

Filmografia:

Myśl jak facet (2012) (Gina)

Freakdog (2008) (Catherine)

Soul Plane: Wysokie loty (2004) (Heather Hunkee)

Nowe oblicze Greya (Fifty Shades Freed) (2018) (Gia Matteo)

Niezłomny (2008) (Emily)

Druga szansa () (Paige Thomas)

Quiz z życia (2011) (Naomi Nahar)

Uziemieni () (Taya)

Shark () (Sydney Blair)

Prawo i porządek: Sekcja specjalna () (Andrea Kent)

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas () (Right Teen)

Klątwa 2 (2006) (Allison)

Akwamaryna (2006) (Cecilia)

American Pie - wakacje (2005)

Be Cool (2005) (Robin)

Wampiry i świry (2010) (Rachel)

Nieproszeni goście (2009) (Ariel)

CSI: Kryminalne zagadki Miami () (Pam Carpenter)

Ekipa () (Layla)

John Tucker musi odejść (2006) (Carrie)

Mardi Gras (1958) (Lucy)

Szemrany interes (2002) (Alison)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-1xcj4m
ycipk-1xcj4m
ycipk-1xcj4m