ycipk-1vuom0
ycipk-1vuom0

Barbara Dziekan - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Dekalog, pięć (1988)

Krótki dzień pracy (1981) (Żona mężczyzny rozwalającego hasło)

Epizod (1979)

Kobieta w kapeluszu (1984) (Jadwiga)

Noc Świętego Mikołaja (2000)

Kopciuszek () (Danuta Kozak)

Komisarz Alex () (Elżbieta Wolska, matka Tomasza)

Tu stoję... (1994) (Zastępczyni redaktora naczelnego Gazety)

Podejrzani zakochani (2013)

Parę osób, mały czas (2005) (Berbera)

Klub szalonych dziewic ()

Zabawa zabawa (2018) (Prokurator krajowa)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-1vuom0
ycipk-1vuom0
ycipk-1vuom0