ycipk-2cx408
ycipk-2cx408

Barbara Dziekan - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Dekalog, pięć (1988)

Krótki dzień pracy (1981) (Żona mężczyzny rozwalającego hasło)

Epizod (1979)

Kobieta w kapeluszu (1984) (Jadwiga)

Noc Świętego Mikołaja (2000)

Kopciuszek () (Danuta Kozak)

Komisarz Alex () (Elżbieta Wolska, matka Tomasza)

Tu stoję... (1994) (Zastępczyni redaktora naczelnego Gazety)

Podejrzani zakochani (2013)

Parę osób, mały czas (2005) (Berbera)

Klub szalonych dziewic ()

Zabawa zabawa (2018) (Prokurator krajowa)

ycipk-2cx408
ycipk-2cx408
ycipk-2cx408