ycipk-4hkvkz
ycipk-4hkvkz

Ferdynand Matysik - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Powrót do Polski (1988) (Pułkownik Wade)

Kardiogram (1971) (Doktor Dłuski)

Olimpiada 40 (1980) (Rudi)

Znaki na drodze (1969) (Strażnik więzienny)

Sami swoi (1967) (Dowódca radzieckiego czołgu wjeżdżającego na podwórko Pawlaka)

Skok (1967) (1967) (chłopak na zabawie)

Dreszcze (1981) (chłop)

Sekret (1973) (1973) (Wykładowca)

Pierwsza miłość (1971) (1971) (kapitan Nirmacki)

Uciec jak najbliżej (1971) (Pan Czesław)

Znak Orła () (Pisarz margrabiego)

Godzina szczytu (1973) (Kierowca wiozący Maksymowicza)

Boża podszewka II () (Starszy Niemiec)

Rodzina Kanderów () (Dyrektor zjednoczenia)

Ślad na ziemi (serial) () (Bolesław Jasparski)

Misja ()

Koniec naszego świata (1964) (Rudolf, towarzysz Julii)

Podróż nad morze (1983) (Mąż Anny)

Szkoda twoich łez (1983) (Kazimierz)

Sobótki (1965) (Grisza)

Życie na gorąco () (Lehr)

Nic nie stoi na przeszkodzie (1980) (Zbyszek)

Lubię nietoperze (1985) (Klient w sklepie Izy)

Śledztwo (1973) (Doktor Sorensen)

Penelopy (1988) (Niemiecki kierowca)

Dzień kolibra (1984) (Lekarz)

Zanim nadejdzie dzień (1977) (Milicjant)

To ja zabiłem (1974) (Biegły)

Zaraza (1971) (Docent)

Wyjazd służbowy (1975) (Kuliński)

Ogniomistrz Kaleń (1961)

Jeśli się nie odnajdziemy (1982) (Dekarz)

Test pilota Pirxa (1978) (dyrektor UNESCO)

Tajemnica trzynastego wagonu (1993) (Zawiadowca stacji w Polsce)

Mniejsze niebo (1980) (Kolejarz)

Blisko, coraz bliżej (1986) (major Harding, oficer Grendschutzu)

ycipk-4hkvkz
ycipk-4hkvkz
ycipk-4hkvkz