ycipk-8vwky5
ycipk-8vwky5

Grzegorz Heromiński - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

18.06.1948

Miejsce urodzenia

Mysłowice

Filmografia

Kingsajz (1987) (Adaś Haps)

Ćma (1980) (Tomek)

Świnka (1990) (Updike)

Pismak (1984) (Garbus)

Szczęśliwego Nowego Jorku (1997) (Kolega Potejta na progu kościoła)

Deja Vu (1989) (Trener niemiecki)

Vabank (1981) (Asystent komisarza Przygody)

Romans z intruzem (1984) (Cywil)

Mów mi Rockefeller (1990) (Dozorca Leon Jędrys)

Zabić na końcu (1990) (Członek ekipy filmowej)

Trzy dni bez wyroku (1991) (Pracownik laboratorium kryminalnego)

Pogrzeb kartofla (1990) (Władzio Rzepecki)

Kramarz (1990) (Bandyta)

Wierne blizny (1981) (Urzędnik w komisji wojskowej)

Ostatni dzwonek (1986) (1986) (Cinkciarz)

U Pana Boga za miedzą (2009) (Amerykanin - Staś Niemodko)

O rany, nic się nie stało !!! (1987) (Plichta)

Niezwykła podróż Baltazara Kobera (1988) (Drukarz)

Kanalia (1990) (Urzędnik)

Serenite (1988) (Karol)

ycipk-8vwky5
ycipk-8vwky5
ycipk-8vwky5