Trwa ładowanie...
d3n8toi

Grzegorz Heromiński

Najnowsze informacje
5.0
(2 głosy)
Oceń:
d3n8toi
Miejsce urodzenia:

Mysłowice

Filmografia:

Kingsajz (1987) (Adaś Haps)

Ćma (1980) (Tomek)

Świnka (1990) (Updike)

Pismak (1984) (Garbus)

Szczęśliwego Nowego Jorku (1997) (Kolega Potejta na progu kościoła)

Deja Vu (1989) (Trener niemiecki)

Vabank (1981) (Asystent komisarza Przygody)

Romans z intruzem (1984) (Cywil)

Mów mi Rockefeller (1990) (Dozorca Leon Jędrys)

Zabić na końcu (1990) (Członek ekipy filmowej)

Trzy dni bez wyroku (1991) (Pracownik laboratorium kryminalnego)

Pogrzeb kartofla (1990) (Władzio Rzepecki)

Kramarz (1990) (Bandyta)

Wierne blizny (1981) (Urzędnik w komisji wojskowej)

Ostatni dzwonek (1986) (1986) (Cinkciarz)

U Pana Boga za miedzą (2009) (Amerykanin - Staś Niemodko)

O rany, nic się nie stało !!! (1987) (Plichta)

Niezwykła podróż Baltazara Kobera (1988) (Drukarz)

Kanalia (1990) (Urzędnik)

Serenite (1988) (Karol)

Zdjęcie
d3n8toi
d3n8toi
d3n8toi
d3n8toi