Trwa ładowanie...
d4bwj3n

Ignacy Machowski

Najnowsze informacje
3.8
(4 głosy)
Oceń:
d4bwj3n
Filmografia:

Popiół i diament (1958) (major 'Florian')

Bestia (1978) (wuj Pawła)

Ojciec Królowej (1979) (markiz d'Arquien, ojciec Marii Kazimiery)

Gwiazda Piołun (1988) (Rejent)

Kontrakt (1980) (Przyjaciel Adama)

Kamień na kamieniu (1995)

Mistrz tańca (1968) (Barman)

Polonia Restituta (serial) () (Włodzimierz Lenin)

Pożegnanie z diabłem (1956) (prokurator)

Przeciwko Bogom (1961) (Major)

Pociąg (1959) (pasażer waganu sypialnego)

Panienki (1980) (Głowacki)

Cień (1956) (Cień)

Dom bez okien (1962) (Inspektor)

Kazimierz Wielki (1975) (Władysław I Łokietek)

Historia współczesna (1960) (inżynier Borkowski; nie występuje w napisach)

Orzeł (1959) (Mirta)

Eroica (1957) (major AK Grzmot)

Spóźnieni przechodnie (1962) (Francois)

d4bwj3n
d4bwj3n
d4bwj3n
d4bwj3n