Trwa ładowanie...
d4f6tzz
d4f6tzz

Ignacy Machowski

Najnowsze informacje
3.8
(4 głosy)
Oceń:
Filmografia:

Popiół i diament (1958) (major 'Florian')

Bestia (1978) (wuj Pawła)

Ojciec Królowej (1979) (markiz d'Arquien, ojciec Marii Kazimiery)

Gwiazda Piołun (1988) (Rejent)

Kontrakt (1980) (Przyjaciel Adama)

Kamień na kamieniu (1995)

Mistrz tańca (1968) (Barman)

Polonia Restituta (serial) () (Włodzimierz Lenin)

Pożegnanie z diabłem (1956) (prokurator)

Przeciwko Bogom (1961) (Major)

Pociąg (1959) (pasażer waganu sypialnego)

Panienki (1980) (Głowacki)

Cień (1956) (Cień)

Dom bez okien (1962) (Inspektor)

Kazimierz Wielki (1975) (Władysław I Łokietek)

Historia współczesna (1960) (inżynier Borkowski; nie występuje w napisach)

Orzeł (1959) (Mirta)

Eroica (1957) (major AK Grzmot)

Spóźnieni przechodnie (1962) (Francois)

Zdjęcie
Zdjęcie
d4f6tzz
d4f6tzz

d4f6tzz
d4f6tzz
d4f6tzz