Trwa ładowanie...
ycipk-u3nlyi
ycipk-u3nlyi

Ignacy Machowski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Popiół i diament (1958) (major 'Florian')

Bestia (1978) (wuj Pawła)

Ojciec Królowej (1979) (markiz d'Arquien, ojciec Marii Kazimiery)

Gwiazda Piołun (1988) (Rejent)

Kontrakt (1980) (Przyjaciel Adama)

Kamień na kamieniu (1995)

Mistrz tańca (1968) (Barman)

Polonia Restituta (serial) () (Włodzimierz Lenin)

Pożegnanie z diabłem (1956) (prokurator)

Przeciwko Bogom (1961) (Major)

Pociąg (1959) (pasażer waganu sypialnego)

Panienki (1980) (Głowacki)

Cień (1956) (Cień)

Dom bez okien (1962) (Inspektor)

Kazimierz Wielki (1975) (Władysław I Łokietek)

Historia współczesna (1960) (inżynier Borkowski; nie występuje w napisach)

Orzeł (1959) (Mirta)

Eroica (1957) (major AK Grzmot)

Spóźnieni przechodnie (1962) (Francois)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-u3nlyi
ycipk-u3nlyi
ycipk-u3nlyi