Trwa ładowanie...
d2fwolt

Ignacy Machowski

Najnowsze informacje
3.8
(4 głosy)
Oceń:
Filmografia:

Popiół i diament (1958) (major 'Florian')

Bestia (1978) (wuj Pawła)

Ojciec Królowej (1979) (markiz d'Arquien, ojciec Marii Kazimiery)

Gwiazda Piołun (1988) (Rejent)

Kontrakt (1980) (Przyjaciel Adama)

Kamień na kamieniu (1995)

Mistrz tańca (1968) (Barman)

Polonia Restituta (serial) () (Włodzimierz Lenin)

Pożegnanie z diabłem (1956) (prokurator)

Przeciwko Bogom (1961) (Major)

Pociąg (1959) (pasażer waganu sypialnego)

Panienki (1980) (Głowacki)

Cień (1956) (Cień)

Dom bez okien (1962) (Inspektor)

Kazimierz Wielki (1975) (Władysław I Łokietek)

Historia współczesna (1960) (inżynier Borkowski; nie występuje w napisach)

Orzeł (1959) (Mirta)

Eroica (1957) (major AK Grzmot)

Spóźnieni przechodnie (1962) (Francois)

d2fwolt
d2fwolt
d2fwolt
d2fwolt
d2fwolt