Trwa ładowanie...
d402n6l
d402n6l

Ignacy Machowski

Najnowsze informacje
3.8
(4 głosy)
Oceń:
Filmografia:

Popiół i diament (1958) (major 'Florian')

Bestia (1978) (wuj Pawła)

Ojciec Królowej (1979) (markiz d'Arquien, ojciec Marii Kazimiery)

Gwiazda Piołun (1988) (Rejent)

Kontrakt (1980) (Przyjaciel Adama)

Kamień na kamieniu (1995)

Mistrz tańca (1968) (Barman)

Polonia Restituta (serial) () (Włodzimierz Lenin)

Pożegnanie z diabłem (1956) (prokurator)

Przeciwko Bogom (1961) (Major)

Pociąg (1959) (pasażer waganu sypialnego)

Panienki (1980) (Głowacki)

Cień (1956) (Cień)

Dom bez okien (1962) (Inspektor)

Kazimierz Wielki (1975) (Władysław I Łokietek)

Historia współczesna (1960) (inżynier Borkowski; nie występuje w napisach)

Orzeł (1959) (Mirta)

Eroica (1957) (major AK Grzmot)

Spóźnieni przechodnie (1962) (Francois)

Zdjęcie
d402n6l
d402n6l
d402n6l
d402n6l