ycipk-23c6s6
ycipk-23c6s6

James Murtaugh - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

28.10.1942

Miejsce urodzenia

Chicago

Filmografia

Części intymne (1997) (Payton)

Dziennik mordercy (1995) (Walter Bailey)

By Dawn's Early Light (2000) (Elmer)

Vanilla Sky (2001)

Noc na Manhattanie (1997) (Man in Asylum)

Jak ona to robi? (2011) (Roger Harcourt)

Queens Supreme (2003) (Knowles)

Thirteen Conversations About One Thing (2001) (Lew Kincannon)

Jak stracić chłopaka w 10 dni (2003) (Jack)

Police Story (1973) (pan Peters)

Malcolm X (1992) (gliniarz na Harlem Station)

Last Days of Disco, The (1998) (Marshall)

Hope i Faith () (Edward Shanowski)

Skowyt / The Howling (1981) (1981) (Jerry Warren)

Dwa tygodnie (2006) (Jim Cranston)

Zaprzysiężeni () (Ret. Det. Loggia)

Żona idealna () (Foxson)

Wszyscy mają się dobrze (2009) (Dr. Ed)

Brygada ratunkowa () (Chief Tom McInerney /kochanek Deana Thompsona)

Prawo i porządek: Sekcja specjalna () (Dr. Porterman / Mr. Gibson)

Rockefeller Plaza 30 () (Ron)

Pleasure Cove (1979) (Henry Sinclair)

Vince niepokonany (2006) (dyrektor)

Mężczyzna idealny (2005) (Mission Control)

Spenser: For Hire (1985) (Morton Fuller)

Laramie Project, The (2002) (Reverend Fred Phelps)

Wszyscy ludzie prezydenta (1976) (Congress Library Clerk)

Krwawy Romeo (1993) (ksiądz)

Błękitny Grom (1983) (Alf Hewitt)

Wyścig z czasem (2003) (2003)

ycipk-23c6s6
ycipk-23c6s6
ycipk-23c6s6