ycipk-urb8m3
ycipk-urb8m3

Jim Cummings - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Kubuś i Przyjaciele (2011) (Kubuś/Tygrys)

Gnomeo i Julia (2011) (Featherstone (głos))

Droga do El Dorado (2000) (Cortez)

Shrek (2001) (kapitan straży)

Atlantyda: Zaginiony ląd (2001)

Wielki powrót (2002)

Anastazja (1997)

Tygrys i przyjaciele (2000)

Mrówka Z (1998)

Wszystkie psy idą do nieba 2 (1996) (Jingles (głos))

Król Lew 3: Hakuna Matata (2004) (Ed)

Scooby Doo: Na wyspie Zombie (1998) (Jacques)

Prosiaczek i przyjaciele (2003) (Kubuś Puchatek)

Sindbad: legenda siedmiu mórz (2003) (additional voices)

Księga dżungli 2 (2003)

Zakochany kundel II: Przygody Chapsa (2001) (Tony)

Dzwoneczek i tajemnica piratów (2014) (Oppenheimer / Port)

Chip i Dale Brygada RR () (Jolly Roger / Profesor Nimnul / Sierżant Spinelli / DTZ / Gruby kot / Oczekujący / Kakadu Conrad / Stan Blather / Roger Houston / Pepto Gizmo / Głos z radia / Lord Howie / Truteń / Kierowca ciężarówki / Pan Sneed / Członek zespołu / Spiker na koncercie)

Kubusiowe opowieści () (Kubuś Puchatek / Tygrysek)

Motomyszy z Marsa () (Deathmaster)

Klub przyjaciół Myszki Miki () (Pete)

Zambezia (2012) (Budzo / Marabous)

Madagwiazdka (2009) (Przywódca reniferów)

Maska (serial) () (Detektyw Doyle / Kablamis / Barnaby the Dinosaur/ Złodziej / Joe Blow / Dyrektor Banku / Agent X / Przechodzień / Strażnik odnowionej szkoły / Święty Mikołaj / Hun Attyla / Klient / Crisco / Zdalnie sterowany Ape / Oficer policji / Billy Bo Bob / Policjan)

Timon i Pumba () (różne głosy)

Gumisie () (Zami)

Kung Fu Panda: Sekrety Potężnej Piątki (2008) (Instruktor)

Super Baloo () (Don Karnage)

Gargoyles () (Dingo (głos))

Goofy w college'u (2000) (Pete)

Bionicle - Narodziny legendy (2009) (Ackar)

Goofy na wakacjach (1995) (Peter Pete)

Księżniczka i żaba (2009) (Ray)

Aladyn: Powrót Dżafara (1994) (Razoul)

Kubuś i Hefalumpy (2005) (Kubuś Puchatek/Tygrysek)

Pocahontas II - Podróż do Nowego Świata (1998) (król Jakub)

Aladyn i król złodziei (1996) (Razoul)

Krzysiu, gdzie jesteś? (2018) (Kubuś Puchatek)

Książę Czaruś (2018) (Król Charming / Kozi kierownik sali )

Kubuś Puchatek: Puchatkowego Nowego Roku (2002) (Puchatek/ Tygrysek (dubbing))

ycipk-urb8m3
ycipk-urb8m3
ycipk-urb8m3