Trwa ładowanie...
d453fdv
d453fdv

Katarzyna Bargiełowska - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Avalon (2001)

Męska sprawa (2001)

Gwiazda Piołun (1988) (Kobieta)

Panna z mokrą głową (1994)

Pianista (2002) (Szlochająca kobieta)

Sztos (1997)

Sprawa kobiet (1982) (Policjantka)

Bellissima (2000) (Baśka, koleżanka Elżbiety)

Syn Boży (2014)

Quo vadis (serial) () (Chrześcijanka)

Pierwszy milion (serial) () (Kasjerka na dworcu w Workucie)

Historia Roja (2015) (matka Marty)

Małe stłuczki (2014) (mama Piotra)

Panna z mokrą głową (serial) ()

Będziesz moja () (Matylda)

Ojciec Mateusz () (Matka)

Zabawa zabawa (2018) (Sekretarka Iwona)

Zdjęcie
Podziel się
d453fdv
d453fdv
d453fdv