Trwa ładowanie...
ycipk-3y3wlu
ycipk-3y3wlu

Meg Foster - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Reading, Pensylwania, USA

Filmografia:

Władcy Wszechświata (1987) (Evil-Lyn)

Osterman Weekend, The (1983) (Ali Tanner)

Oni żyją (1988) (Holly)

The Lords of Salem (2012) (Margaret Morgan)

Herkules () (Hera)

Szmaragdowy las (1985)

Xena: Wojownicza księżniczka () (Hera)

Star Trek: Deep Space Nine (1993) (Onaya)

Lewiatan (1989) (Martin)

Sliders: Piąty Wymiar () (Pułkownik Margaret Burke)

Ślepa furia (1989) (Lynn Devereaux)

Future Kick (1991) (Nancy)

Relentless (1989) (Carol Dietz)

Karnawał (1980) (Gerta)

Ticket to Heaven (1981) (Ingrid)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-3y3wlu
ycipk-3y3wlu
ycipk-3y3wlu