ycipk-2a70p5
ycipk-2a70p5

Peter Jacobson - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Chicago

Filmografia:

Lepiej być nie może (1997) (mężczyzna przy stole)

Auta 2 (2011) (Acer)

Części intymne (1997) (prawnik)

Talk to Me (2000) (Sandy)

Przejrzeć Harry'ego (1997)

Cradle Will Rock (1999) (Silvano)

Showtime (2002)

Adwokat / A Civil Action (1998) (1998) (Neil Jacobs)

Dwa miliony dolarów napiwku (1994) (reporter telewizyjny)

Teoria spisku (1997) (Surveillance Operator)

Romans na haju (2014) (Dr Roth)

Light Years (2012) (Doktor Lambert)

Świat w płomieniach (2013) (Bezprawny)

Bananowy Doktor () (Alan Ryder)

Zagubiony pokój () (Wally Jabrowski)

Jednostka przygotowawcza (2009) (Waterkotte)

Zabójcze umysły () (Michael Ryer)

Żona idealna () (Michael Kahane)

Starter Wife, The () (Kenny Kagan)

Brygada ratunkowa () (detektyw Hall)

Co jest grane? (2008) (Cal)

Nocny pociąg z mięsem (2008) (Otto)

Prawo i porządek: Sekcja specjalna () (Randolph J. 'Randy' Dworkin, Esq. / Dr. Karl Styne)

Transformers (2007) (pan Hosney)

Looking for an Echo (2000) (Marty Pearlstein)

Mixing Nia (1998)

Monkey Love (2001) (Stan - Wapow! Guy)

Commandments (1997) (Banker)

Dr House () (dr Chris Taub)

Skazani na niewiność () (Yarmulke Jake / Jake Weisman)

CSI: Kryminalne zagadki Miami () (George Hammett)

Ekipa ()

Miłość na zamówienie (2006) (facet na łodzi)

Good Night, and Good Luck (2005) (Jimmy)

Domino (2005) (Burke Beckett)

Jubilerka (1998) (Schnuel)

Jeffrey (1995) (mężczyzna)

Wielkie nadzieje (1998) (1998) (mężczyzna przy telefonie)

Path to War (2002) (Adam Yarmolinsky)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-2a70p5
ycipk-2a70p5
ycipk-2a70p5