Trwa ładowanie...
ycipk-35i0sn
ycipk-35i0sn

Samantha Mathis - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Brooklyn, New York, USA

Filmografia:

Pogrzebany (2010) (Linda Conroy)

American Psycho (2000)

Tajna Broń (1996)

Małe kobietki (1994) (Starsza Amy March)

Skrawki życia (1995) (Young Sophia)

Więcej czadu (1990) (Nora Diniro)

Miłość w Białym Domu (1995) (Janie)

Pod kopułą () (Alice Calvert)

Córka (2009) (2009) (Cassandra Parker)

Bananowy Doktor () (Amy Hill)

Ryzykowna Gra () (Sophie Green)

Knightwatch () (Jake)

Punisher (2004) (Maria Castle)

Boarding school (2018) ( Isabel)

The Clovehitch killer (2018) (Cindy )

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-35i0sn
ycipk-35i0sn
ycipk-35i0sn