Trwa ładowanie...
d2k5eqs
d2k5eqs

Stefan Popkowski

Najnowsze informacje
4.3
(3 głosy)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Warszawa, Polska

Filmografia:

Wymyk (2011) (Benek)

Reich (2001) (roku)

Syzyfowe prace (2000) (Makowicz)

Kamień na kamieniu (1995) (Szymon Pietruszka w młodości)

Marzenia do spełnienia (2001) (Władysław Paluch)

Kopciuszek () (Inwestor)

Syzyfowe prace (serial) () (Makowicz)

Aryjska para (2004) (Kierowca Edelheina)

U fryzjera () (Żandarm)

Gosia i Małgosia () (Szatniarz w klubie dorabiający jako agent ubezpieczeniowy)

Piąty stadion () (Kolega Barmana)

Ojciec Mateusz () (Policjant drogówki)

Hotel pod Żyrafą i Nosorożcem () (Artur)

20 lat później (1993) (Polski żołnierz na granicy polsko-niemieckiej)

Na Wspólnej () (Makler)

Plebania () (Lekarz w szpitalu w Hrubielowie)

Glina () (Policjant na Dworcu Centralnym)

Adam i Ewa () (Policjant z VII Posterunku Policji w Gdyni)

Kasia i Tomek () (Pracownik Figloraju)

Miasteczko (2000) (2000)

Egzekutor (1999) (1999) (Barman w klubie)

Czas honoru () (Dienst)

Teraz albo nigdy! () (Konferansjer)

Halo, Hans! () (Kurier)

Kryminalni () (Grzela)

Tylko mnie kochaj (2006) (Policjant)

Dom ()

Słodko gorzki (1996) (Wala)

Przeprowadzki (2000) (Jura)

Zdjęcie
Zdjęcie
d2k5eqs
d2k5eqs

d2k5eqs
d2k5eqs
d2k5eqs