WP
WP

Stefan Popkowski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

10.07.1971

Miejsce urodzenia

Warszawa, Polska

Filmografia

Wymyk (2011) (Benek)

Reich (2001) (roku)

Syzyfowe prace (2000) (Makowicz)

Kamień na kamieniu (1995) (Szymon Pietruszka w młodości)

Marzenia do spełnienia (2001) (Władysław Paluch)

Kopciuszek () (Inwestor)

Syzyfowe prace (serial) () (Makowicz)

Aryjska para (2004) (Kierowca Edelheina)

U fryzjera () (Żandarm)

Gosia i Małgosia () (Szatniarz w klubie dorabiający jako agent ubezpieczeniowy)

Piąty stadion () (Kolega Barmana)

Ojciec Mateusz () (Policjant drogówki)

Hotel pod Żyrafą i Nosorożcem () (Artur)

20 lat później (1993) (Polski żołnierz na granicy polsko-niemieckiej)

Na Wspólnej () (Makler)

Plebania () (Lekarz w szpitalu w Hrubielowie)

Glina () (Policjant na Dworcu Centralnym)

Adam i Ewa () (Policjant z VII Posterunku Policji w Gdyni)

Kasia i Tomek () (Pracownik Figloraju)

Miasteczko (2000) (2000)

Egzekutor (1999) (1999) (Barman w klubie)

Czas honoru () (Dienst)

Teraz albo nigdy! () (Konferansjer)

Halo, Hans! () (Kurier)

Kryminalni () (Grzela)

Tylko mnie kochaj (2006) (Policjant)

Dom ()

Słodko gorzki (1996) (Wala)

Przeprowadzki (2000) (Jura)

WP
WP
WP