Trwa ładowanie...
d4e7gj4
d4e7gj4

Stefan Popkowski

Najnowsze informacje
4.3
(3 głosy)
Oceń:
d4e7gj4
Miejsce urodzenia:

Warszawa, Polska

Filmografia:

Wymyk (2011) (Benek)

Reich (2001) (roku)

Syzyfowe prace (2000) (Makowicz)

Kamień na kamieniu (1995) (Szymon Pietruszka w młodości)

Marzenia do spełnienia (2001) (Władysław Paluch)

Kopciuszek () (Inwestor)

Syzyfowe prace (serial) () (Makowicz)

Aryjska para (2004) (Kierowca Edelheina)

U fryzjera () (Żandarm)

Gosia i Małgosia () (Szatniarz w klubie dorabiający jako agent ubezpieczeniowy)

Piąty stadion () (Kolega Barmana)

Ojciec Mateusz () (Policjant drogówki)

Hotel pod Żyrafą i Nosorożcem () (Artur)

20 lat później (1993) (Polski żołnierz na granicy polsko-niemieckiej)

Na Wspólnej () (Makler)

Plebania () (Lekarz w szpitalu w Hrubielowie)

Glina () (Policjant na Dworcu Centralnym)

Adam i Ewa () (Policjant z VII Posterunku Policji w Gdyni)

Kasia i Tomek () (Pracownik Figloraju)

Miasteczko (2000) (2000)

Egzekutor (1999) (1999) (Barman w klubie)

Czas honoru () (Dienst)

Teraz albo nigdy! () (Konferansjer)

Halo, Hans! () (Kurier)

Kryminalni () (Grzela)

Tylko mnie kochaj (2006) (Policjant)

Dom ()

Słodko gorzki (1996) (Wala)

Przeprowadzki (2000) (Jura)

Zdjęcie
d4e7gj4
d4e7gj4
d4e7gj4
d4e7gj4