Trwa ładowanie...
d3wcgkn

Stefan Popkowski

Najnowsze informacje
4.3
(3 głosy)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Warszawa, Polska

Filmografia:

Wymyk (2011) (Benek)

Reich (2001) (roku)

Syzyfowe prace (2000) (Makowicz)

Kamień na kamieniu (1995) (Szymon Pietruszka w młodości)

Marzenia do spełnienia (2001) (Władysław Paluch)

Kopciuszek () (Inwestor)

Syzyfowe prace (serial) () (Makowicz)

Aryjska para (2004) (Kierowca Edelheina)

U fryzjera () (Żandarm)

Gosia i Małgosia () (Szatniarz w klubie dorabiający jako agent ubezpieczeniowy)

Piąty stadion () (Kolega Barmana)

Ojciec Mateusz () (Policjant drogówki)

Hotel pod Żyrafą i Nosorożcem () (Artur)

20 lat później (1993) (Polski żołnierz na granicy polsko-niemieckiej)

Na Wspólnej () (Makler)

Plebania () (Lekarz w szpitalu w Hrubielowie)

Glina () (Policjant na Dworcu Centralnym)

Adam i Ewa () (Policjant z VII Posterunku Policji w Gdyni)

Kasia i Tomek () (Pracownik Figloraju)

Miasteczko (2000) (2000)

Egzekutor (1999) (1999) (Barman w klubie)

Czas honoru () (Dienst)

Teraz albo nigdy! () (Konferansjer)

Halo, Hans! () (Kurier)

Kryminalni () (Grzela)

Tylko mnie kochaj (2006) (Policjant)

Dom ()

Słodko gorzki (1996) (Wala)

Przeprowadzki (2000) (Jura)

d3wcgkn

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3wcgkn
d3wcgkn
d3wcgkn