Trwa ładowanie...
d3mij3k
d3mij3k

Uma Thurman

Najnowsze informacje
4.7
(252 głosy)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Boston, Massachusetts, USA

Filmografia:

Truth About Cats & Dogs, The (1996) (Noelle Slusarsky)

Pulp Fiction (1994) (Mia Wallace)

Gdzie serce twoje (2000) (Daphne)

Kill Bill Vol. 2 (2004) (Panna młoda)

Movie 43 (2012) (Lois Lane)

Month by the Lake, A (1995) (Miss Beaumont)

Robin Hood (1991) (Maid Marian)

Kiss Daddy Goodnight (1987) (Laura)

Rewolwer i melonik (1998) (Emma Peel)

Batman i Robin (1997) (Poison Ivy/Pamela Isley)

Nędznicy (1998) (Fantine)

Słodki drań (1999) (Blanche)

Vatel (2000) (Anne de Montausier)

Złota (2000) (Charlotte)

Gattaca - Szok przyszłości (1997) (Irene Cassini)

Trener bardzo osobisty (2012) (Patti)

Even Cowgirls Get the Blues (1993) (Sissy Hankshaw)

Final Analysis (1992) (Diana Baylor)

Uwodziciel (2012) (Madeleine Forestier)

Johnny Be Good (1988) (Georgia Elkans)

Kill Bill (2003) (Panna Młoda)

Jennifer Eight (1992) (Helena Robertson)

Duke of Groove (1995) (Maya)

Niebezpieczne związki (1988) (Cecile De Volanges)

Henry i June (1990) (June Miller)

Przygody barona Munchausena (1988) (Venus/Rose)

Zapłata (2003) (Rachel)

Uroczystość (2010) (Zoe)

Nimfomanka - Część II (2014) (pani H.)

Nimfomanka - Część I (2013) (Pani H.)

Mama w opałach (2009) (Eliza Welsh)

Percy Jackson i bogowie olimpijscy: złodziej pioruna (2010) (Meduza)

Przypadkowy mąż (2008) (Dr. Emma Lloyd)

In Bloom (2007) (Diana)

Moja super eksdziewczyna (2006) (Jenny Johnson/G-girl)

Producenci (2006) (Ulla)

Be Cool (2005) (Edie Athens)

Tape (2001) (Amy)

Chelsea Walls (2001) (Grace)

Life Before Her Eyes, The (2007) (Diana)

Serce nie sługa / Prime (2005) (2005) (Rafi Gardet)

Beautiful Girls (1996) (Andera)

You're Still Not Fooling Anybody (1997) (Mia)

Histeryczna ślepota (2002) (Debby)

Dziewczyna gangstera (1993) (Glory)

Dom, który zbudował Jack (2018) (Kobieta)

Korytarzem w mrok (2018) ( Madame Duret )

Zdjęcie
Zdjęcie
d3mij3k
d3mij3k

d3mij3k
d3mij3k
d3mij3k