Trwa ładowanie...
do019ja
do019ja

Wiesław Drzewicz

Najnowsze informacje
4.0
(1 głos)
Oceń:
Filmografia:

Wojna światów - następne stulecie (1981) (Stary)

Człowiek z marmuru (1976) (właściciel Ostoi w Zakopanem,mąż Hanki Tomczyk)

Bariery (1985) (Zenek)

Zezem (1976) (Referent)

Skradziona kolekcja (1979) (dyrektor instytutu, szef Janki)

Murmurando (1981) (Pan Marcin)

Lustro (1986) (zboczeniec)

Smerfy () (Gargamel)

Wśród nocnej ciszy (1978) (Fotograf w kościele)

Mów mi Rockefeller (1990) (Portier w restauracji)

Dom na głowie (1990) (Trafko)

Pszczółka Maja () (Mrówka na kwiatku)

Golem (1979) (ojciec Miriam)

Rykowisko (1986) (Tadeusz Szebesta)

Zdjęcie
Zdjęcie
do019ja
do019ja

do019ja
do019ja
do019ja