Trwa ładowanie...
d2ceg1y

Wiesław Drzewicz

Najnowsze informacje
4.0
(1 głos)
Oceń:
d2ceg1y
Filmografia:

Wojna światów - następne stulecie (1981) (Stary)

Człowiek z marmuru (1976) (właściciel Ostoi w Zakopanem,mąż Hanki Tomczyk)

Bariery (1985) (Zenek)

Zezem (1976) (Referent)

Skradziona kolekcja (1979) (dyrektor instytutu, szef Janki)

Murmurando (1981) (Pan Marcin)

Lustro (1986) (zboczeniec)

Smerfy () (Gargamel)

Wśród nocnej ciszy (1978) (Fotograf w kościele)

Mów mi Rockefeller (1990) (Portier w restauracji)

Dom na głowie (1990) (Trafko)

Pszczółka Maja () (Mrówka na kwiatku)

Golem (1979) (ojciec Miriam)

Rykowisko (1986) (Tadeusz Szebesta)

d2ceg1y
d2ceg1y
d2ceg1y
d2ceg1y