Trwa ładowanie...
d2d11v0

Wiesław Drzewicz

Najnowsze informacje
4.0
(1 głos)
Oceń:
d2d11v0
Filmografia:

Wojna światów - następne stulecie (1981) (Stary)

Człowiek z marmuru (1976) (właściciel Ostoi w Zakopanem,mąż Hanki Tomczyk)

Bariery (1985) (Zenek)

Zezem (1976) (Referent)

Skradziona kolekcja (1979) (dyrektor instytutu, szef Janki)

Murmurando (1981) (Pan Marcin)

Lustro (1986) (zboczeniec)

Smerfy () (Gargamel)

Wśród nocnej ciszy (1978) (Fotograf w kościele)

Mów mi Rockefeller (1990) (Portier w restauracji)

Dom na głowie (1990) (Trafko)

Pszczółka Maja () (Mrówka na kwiatku)

Golem (1979) (ojciec Miriam)

Rykowisko (1986) (Tadeusz Szebesta)

Zdjęcie
d2d11v0
d2d11v0
d2d11v0
d2d11v0