ycipk-1vt6j4
ycipk-1vt6j4

Wiesław Drzewicz - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Filmografia

Wojna światów - następne stulecie (1981) (Stary)

Człowiek z marmuru (1976) (właściciel Ostoi w Zakopanem,mąż Hanki Tomczyk)

Bariery (1985) (Zenek)

Zezem (1976) (Referent)

Skradziona kolekcja (1979) (dyrektor instytutu, szef Janki)

Murmurando (1981) (Pan Marcin)

Lustro (1986) (zboczeniec)

Smerfy () (Gargamel)

Wśród nocnej ciszy (1978) (Fotograf w kościele)

Mów mi Rockefeller (1990) (Portier w restauracji)

Dom na głowie (1990) (Trafko)

Pszczółka Maja () (Mrówka na kwiatku)

Golem (1979) (ojciec Miriam)

Rykowisko (1986) (Tadeusz Szebesta)

ycipk-1vt6j4
ycipk-1vt6j4
ycipk-1vt6j4