ycipk-3ox9ao
ycipk-3ox9ao

Wojciech Kowman - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Ostrowiec Świętokrzyski, Polska

Filmografia:

Doktor Semmelweis (1996) (Student Kleina)

Ekstradycja 2 (1996) (Człowiek Sachara)

Dzień Świra (2002)

Złoto dezerterów (1998) (Krzywy)

Pokuszenie (1995) (1995)

Boża podszewka II ()

Wydział zabójstw () (Ryszard Podolak)

Gosia i Małgosia () (Benek, chłopak Małgosi)

Instynkt () (Więzień)

Kochaj i tańcz (2008) (Dziennikarz)

Trzeci oficer () (Milczący)

Wiedźmy () (Kolega Styka)

Egzamin z życia () (Ojczym Kacpra)

Ryś (2006) (Jura)

Na Wspólnej () (Śledczy)

Chaos (2005) (Wielki)

Czas honoru ()

Odwróceni () (Barman)

Ranczo () (Zawodnik)

Jan Paweł II (2005) (Drugi oficer)

Plac Zbawiciela (2006) (Mężczyzna przy samochodzie)

Kryminalni () (Mroczek)

Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście () (Ochroniarz)

Ekstradycja 3 (1998) (Człowiek Sachara)

Szamanka (1996) (Waldek Guca)

Dama kameliowa (1995)

Wirus (1996)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-3ox9ao
ycipk-3ox9ao
ycipk-3ox9ao