Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Wojciech Kowman - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

20.01.1969

Miejsce urodzenia

Ostrowiec Świętokrzyski, Polska

Filmografia

Doktor Semmelweis (1996) (Student Kleina)

Ekstradycja 2 (1996) (Człowiek Sachara)

Dzień Świra (2002)

Złoto dezerterów (1998) (Krzywy)

Pokuszenie (1995) (1995)

Boża podszewka II ()

Wydział zabójstw () (Ryszard Podolak)

Gosia i Małgosia () (Benek, chłopak Małgosi)

Instynkt () (Więzień)

Kochaj i tańcz (2008) (Dziennikarz)

Trzeci oficer () (Milczący)

Wiedźmy () (Kolega Styka)

Egzamin z życia () (Ojczym Kacpra)

Ryś (2006) (Jura)

Na Wspólnej () (Śledczy)

Chaos (2005) (Wielki)

Czas honoru ()

Odwróceni () (Barman)

Ranczo () (Zawodnik)

Jan Paweł II (2005) (Drugi oficer)

Plac Zbawiciela (2006) (Mężczyzna przy samochodzie)

Kryminalni () (Mroczek)

Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście () (Ochroniarz)

Ekstradycja 3 (1998) (Człowiek Sachara)

Szamanka (1996) (Waldek Guca)

Dama kameliowa (1995)

Wirus (1996)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw