Trwa ładowanie...
d1bgiv3
d1bgiv3

Grażyna Marzec

Najnowsze informacje
4.8
(6 głosów)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Rzeszów, Polska

Filmografia:

Tajemnica Enigmy (1979) (Irena Rejewska)

Rocky i Łoś Superktoś (2000) (Sędzia)

Vinci (2004) (Pani dziekan)

Ostatnie dni wojny (2005) (Dziewczyna z Tarnopola)

Uszczelka (1974) (Ania)

Klinika samotnych serc () (Szubałowa)

Biohazard (1977) (Meg)

Klara i Angelika (1976) (Młoda aktorka)

Tulipan () (Halina, przyjaciółka redaktor Kubickiej)

Oficer () (Położna)

Plebania () (Michalina)

Glina () (Irena Krauze)

Miasteczko (2000) (2000) (Lekarka)

Album Polski (1970) (matka Tomka)

Generał Nil (2008) (Pielęgniarka w mieszkaniu)

Czas honoru () (Matka Wasilewskiego)

Złote Koło (1971) (Basia)

Zdjęcie
d1bgiv3
d1bgiv3
d1bgiv3
d1bgiv3