Trwa ładowanie...
d4naoop

Grażyna Marzec

Najnowsze informacje
4.8
(6 głosów)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Rzeszów, Polska

Filmografia:

Tajemnica Enigmy (1979) (Irena Rejewska)

Rocky i Łoś Superktoś (2000) (Sędzia)

Vinci (2004) (Pani dziekan)

Ostatnie dni wojny (2005) (Dziewczyna z Tarnopola)

Uszczelka (1974) (Ania)

Klinika samotnych serc () (Szubałowa)

Biohazard (1977) (Meg)

Klara i Angelika (1976) (Młoda aktorka)

Tulipan () (Halina, przyjaciółka redaktor Kubickiej)

Oficer () (Położna)

Plebania () (Michalina)

Glina () (Irena Krauze)

Miasteczko (2000) (2000) (Lekarka)

Album Polski (1970) (matka Tomka)

Generał Nil (2008) (Pielęgniarka w mieszkaniu)

Czas honoru () (Matka Wasilewskiego)

Złote Koło (1971) (Basia)

d4naoop

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4naoop
d4naoop
d4naoop