Trwa ładowanie...
d1g2i39

Grażyna Marzec

Najnowsze informacje
4.8
(6 głosów)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Rzeszów, Polska

Filmografia:

Tajemnica Enigmy (1979) (Irena Rejewska)

Rocky i Łoś Superktoś (2000) (Sędzia)

Vinci (2004) (Pani dziekan)

Ostatnie dni wojny (2005) (Dziewczyna z Tarnopola)

Uszczelka (1974) (Ania)

Klinika samotnych serc () (Szubałowa)

Biohazard (1977) (Meg)

Klara i Angelika (1976) (Młoda aktorka)

Tulipan () (Halina, przyjaciółka redaktor Kubickiej)

Oficer () (Położna)

Plebania () (Michalina)

Glina () (Irena Krauze)

Miasteczko (2000) (2000) (Lekarka)

Album Polski (1970) (matka Tomka)

Generał Nil (2008) (Pielęgniarka w mieszkaniu)

Czas honoru () (Matka Wasilewskiego)

Złote Koło (1971) (Basia)

d1g2i39

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1g2i39
d1g2i39
d1g2i39
d1g2i39