Trwa ładowanie...
ycipk-3zaxic
ycipk-3zaxic

Kathy Najimy - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

San Diego, Kalifornia, USA

Filmografia:

Gdyby ściany mogły mówić 2 (2000) (Lekarka)

Nevada (1997) (Ruth)

Zakonnica w przebraniu (1992)

Babka z zakalcem (1991) (Tawny Miller)

Hard Way, The (1991) (Dziewczyna Langa)

Powiedz tak (2001) (Geri)

Wyścig szczurów (2001)

Five (2011) (Rocky)

Madea Christmas, A (2013) (Kim)

Jej szerokość Afrodyta () (Claire Porter)

Świat Raven () (Lora Stelladora)

Zdarzyło się jutro () (Claire)

Wall.E (2008) (Mary)

Brzydula Betty () (Dr Frankel)

Zack and Reba (1998)

Step Up 3D (2010) (Matka Moose'a)

Dzwoneczek (2008) (Minister Lata)

Wzór () (Dr Mildred French)

Gotowe na wszystko () (Detektyw Denise Lapera)

Bride of Chucky (1998) (Hotelowa sprzątaczka)

Hokus pokus (1993) (Mary Sanderson)

Zakonnica w przebraniu 2: Powrót do habitu (1993) (Siostra Mary Patrick)

This Is My Life (1992) (Angela)

Ulotna nadzieja (1998) (Toni Post)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-3zaxic
ycipk-3zaxic
ycipk-3zaxic