Trwa ładowanie...
d1g6ekz
d1g6ekz

Max Martini - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Kingston, Nowy Jork, USA

Filmografia:

Egzorcysta 2 i 1/2 (1990) (Surfer Dude)

Szeregowiec Ryan (1998)

Colombiana (2011) (Agent Robert Williams)

Kontakt (1997) (Willie)

Po tamtej stronie (1995) (Curtis Sandoval)

Ciemniejsza strona Greya (2017)

Nowe oblicze Greya (Fifty Shades Freed) (2018) ( Jason Taylor )

Stan kryzysowy () (Koz)

Poziom 9 () (Jack Wiley)

Gra pozorów (2009) (Tim Rowe)

Sabotaż / Sabotage (2014) (2014) (Pyro)

Pięćdziesiąt Twarzy Greya (2015) (Jason Taylor)

Pacific Rim (2013) (Herc Hansen)

Partnerki () (Dan Mateo)

Zemsta () (Frank Stevens)

White Collar: Biały kołnierzyk () (John Deckard)

Babski oddział () (Ryan Hollenbeck)

Ryzykowna Gra () (Mel Waters)

On mnie kocha (2011) (Sam)

Kapitan Phillips (2013) (Dowódca SEAL)

Zabójcze umysły () (Luke Dolan)

Punkt krytyczny () (Bill Greeley)

Tożsamość szpiega () (Gerard)

Mistrz / Redbelt (2008) (2008) (Joe Collins)

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas () (Jarrod Malone / Jason Kent)

24 godziny (serial) () (Steve Goodrich)

Portret zabójcy () (Todd Baxter)

Backroads (1977) (Larry)

VI batalion (2005) (sierżant Wojo)

Magia kłamstwa ()

Castle () (Hal Lockwood)

Mentalista () (Fletcher Moss)

Bez śladu () (Nathan Grady / Henry)

Wzór () (Agent Cooper)

CSI: Kryminalne zagadki Miami () (Bob Keaton)

Jednostka () (Mack Gerhardt)

Pictures of Baby Jane Doe (1996) (Charlie)

Cement (1999) (Mic)

Zdjęcie
Podziel się

Max zagrał w wyreżyserowanym przez Guillermo del Toro obrazie „Pacific Rim”. Wcześniej w swojej karierze wystąpił między innymi w „Kontakcie” /Contact/ Roberta Zemeckisa, „Szeregowcu Ryanie” w reżyserii Stevena Spielberga, czy też niezależnych produkcjach takich jak „Backroads”, „Cement” i „Tail Lights Fade”. Widowni małego ekranu znany jest z ról w serialach „Zemsta” /Revenge/, „Jednostka” /The Unit/, „Wybrańcy obcych” /Taken/, „Poziom 9” /Level 9/, „Ryzykowna gra” /Harsh Realm/ oraz „24 godziny”, żeby wymienić zaledwie cześć z nich.

Zobacz: Najlepsze filmy SF 2016 roku

d1g6ekz
d1g6ekz