ycipk-2a70p5
ycipk-2a70p5

Michał Szewczyk - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Krótki dzień pracy (1981) (Kapitan z komendy wojewódzkiej MO)

Powrót do Polski (1988) (Kaczmarek)

Zabijcie czarną owcę (1971) (Złotko)

Koniec nocy (1956) (Witek)

Weekendy (1963) (kinooperator Andrzej, chłopak Magdy)

Desperacja (1988) (Szpicel)

Pieczona gęś (1967) (palacz)

MR Tański (1987) (Kolejarz)

Syzyfowe prace (serial) () (Nauczyciel)

Polonia Restituta (serial) () (Legionista)

Z przygodą na ty () (Józek)

Ziemia (1956) (Staszek)

Dzień kolibra (1984) (Pracownik warsztatów)

Szczęśliwe dni Muminków (1983) (Muminek)

Akcja Brutus (1970) (Członek oddziału Boruty)

Romans z intruzem (1984) (Kubicki)

Niedziela sprawiedliwości (1965) (Milicjant Walczak)

Sprawa na dziś () (Kazimierz Jerzmanowski)

Tysiąc talarów (1959) (Weselnik)

Dom bez okien (1962) (Pomocnik)

Król Maciuś 1 (1957) (1957) (wyrostek w stolicy; nie występuje w czołówce)

Barwy walki (1965)

Cudowne dziecko (1986) (policjant)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-2a70p5
ycipk-2a70p5
ycipk-2a70p5