Trwa ładowanie...
d3wo4hm

Michał Szewczyk

Najnowsze informacje
Oceń jako pierwszy:
d3wo4hm
Filmografia:

Krótki dzień pracy (1981) (Kapitan z komendy wojewódzkiej MO)

Powrót do Polski (1988) (Kaczmarek)

Zabijcie czarną owcę (1971) (Złotko)

Koniec nocy (1956) (Witek)

Weekendy (1963) (kinooperator Andrzej, chłopak Magdy)

Desperacja (1988) (Szpicel)

Pieczona gęś (1967) (palacz)

MR Tański (1987) (Kolejarz)

Syzyfowe prace (serial) () (Nauczyciel)

Polonia Restituta (serial) () (Legionista)

Z przygodą na ty () (Józek)

Ziemia (1956) (Staszek)

Dzień kolibra (1984) (Pracownik warsztatów)

Szczęśliwe dni Muminków (1983) (Muminek)

Akcja Brutus (1970) (Członek oddziału Boruty)

Romans z intruzem (1984) (Kubicki)

Niedziela sprawiedliwości (1965) (Milicjant Walczak)

Sprawa na dziś () (Kazimierz Jerzmanowski)

Tysiąc talarów (1959) (Weselnik)

Dom bez okien (1962) (Pomocnik)

Król Maciuś 1 (1957) (1957) (wyrostek w stolicy; nie występuje w czołówce)

Barwy walki (1965)

Cudowne dziecko (1986) (policjant)

Zdjęcie
d3wo4hm
d3wo4hm
d3wo4hm
d3wo4hm