Trwa ładowanie...
d1lh3i4

Mieczysława Ćwiklińska

Najnowsze informacje
5.0
(3 głosy)
Oceń:
Filmografia:

Jego ekscelencja subiekt (1933) (Idalia Porecka)

Pan redaktor szaleje (1937) (ciotka Ireny i Zofii)

U kresu drogi (1939) (Kordelia, ciotka Gabrieli)

Jadzia (1936) (prezesowa Oksza, matka Jana)

Pani minister tańczy (1937) (Leopoldyna Polly Gribaldi)

Dorożkarz nr 13 (1937) (Pani Tarska)

Doktór Murek (1939) (Czabranowa, matka Tunki)

Czy Lucyna to dziewczyna? (1934) (hrabina Renata Czermińska, ciotka Lucyny)

Antek Policmajster (1935) (Gubernatorowa)

Ulica Graniczna (1948) (panna Klara, nauczycielka Jadzi)

Druga młodość (1938) (matka Janiny)

Robert i Bertrand (1938) (siostra Ippla)

Dodek na froncie (1936) (żona pułkownika)

Wacuś (1935) (wdowa Centkowska)

d1lh3i4

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1lh3i4
d1lh3i4
d1lh3i4