Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Mieczysława Ćwiklińska - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Data śmierci

28.07.1972

Filmografia

Jego ekscelencja subiekt (1933) (Idalia Porecka)

Pan redaktor szaleje (1937) (ciotka Ireny i Zofii)

U kresu drogi (1939) (Kordelia, ciotka Gabrieli)

Jadzia (1936) (prezesowa Oksza, matka Jana)

Pani minister tańczy (1937) (Leopoldyna Polly Gribaldi)

Dorożkarz nr 13 (1937) (Pani Tarska)

Doktór Murek (1939) (Czabranowa, matka Tunki)

Czy Lucyna to dziewczyna? (1934) (hrabina Renata Czermińska, ciotka Lucyny)

Antek Policmajster (1935) (Gubernatorowa)

Ulica Graniczna (1948) (panna Klara, nauczycielka Jadzi)

Druga młodość (1938) (matka Janiny)

Robert i Bertrand (1938) (siostra Ippla)

Dodek na froncie (1936) (żona pułkownika)

Wacuś (1935) (wdowa Centkowska)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw