Trwa ładowanie...
d4b1smo
d4b1smo

Przemysław Kaczyński - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

To my (1999) (Rudy)

Amok (1998) (1998) (Młody reporter)

Pół serio (2000) (Łukasz)

Żółty szalik (2000) (Paweł)

Cud purymowy (2000) (Policjant)

Boża podszewka II () (Stasiuk)

Ale się kręci () (Adaś, asystent reżysera)

Szpital na perypetiach () (Zawiejas)

Tak miało być () (Jarek)

Zero (2009) (Operator filmów porno)

Wiedźmy () (Agent)

Szpital na peryferiach () (Zawiejas)

Parę osób, mały czas (2005) (Młody poeta)

Camera Cafe () (Gaduła)

Kasia i Tomek () (Dekorator)

Józef Piłsudski (2000)

Halo, Hans! () (Sigurd von Thorgelsund)

Hela w opałach () (Franek)

Ranczo () (Gumko)

Kryminalni () (Sławomir Pałys)

Przeprowadzki (2000) (Żołnierz)

Zdjęcie
Podziel się
d4b1smo
d4b1smo
d4b1smo