ycipk-10dqzd
ycipk-10dqzd

Stefan Szmidt - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Rozmowy o miłości (1990) (Stec)

Przedwiośnie (2001) (Turzycki)

Republika nadziei (1986) (porucznik z Poznania)

Hubal (1973)

Motór (2002) (ojciec Rechola)

Chopin - Pragnienie miłości (2002)

Stara baśń. Kiedy słońce było bogiem (2003) (Mściwój)

Próba ciśnienia (1976) (Bogdan)

Znak Orła () (Rycerz Wincentego)

Menedżer (1985) (Inżynier Gruszecki)

Stara baśń (serial) () (Mściwój)

Dama Pikowa (1972) (Gracz w klubie oficerskim)

Gniewko, syn rybaka ()

Polonia Restituta (serial) () (Albin Fleszar)

Okruchy wojny (1986) (Łuczaj)

Dzień kolibra (1984) (Ojciec Sławka)

Ogniem i mieczem (serial) () (Wachmistrz Skrzetuskiego)

Ile jest życia (1974) (Roman)

Przedwiośnie (serial) () (Turzycki)

Niedzielne igraszki (1983) (Dozorca)

Zofia (1976) (Robert)

Potop (1974) (Tyzenhauz)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-10dqzd
ycipk-10dqzd
ycipk-10dqzd