ycipk-25gmqz
ycipk-25gmqz

Tomas Arana - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Auburn, Kalifornia, USA

Filmografia:

Jestem Bogiem (2011) (Mężczyzna w brązowym płaszczu)

Tajemnice Los Angeles (1997) (Detektyw Michael Breuning)

W szponach szaleństwa (1996)

Pearl Harbor (2001)

Kobiety mafii (Bella Mafia) (1997)

Mroczny rycerz powstaje (2012) (Prawnik Wayne'a)

Współlokatorka (2011) (Jeff Evans)

Gladiator (2000)

Polowanie na Czerwony Październik (1990) (Kucharz Loginov na Czerwonym)

Ostatnie kuszenie Chrystusa (1988) (Łazarz / Głos w tłumie)

Bodyguard, The (1992) (Portman)

Krucjata Bourne'a (2004) (Martin Marshall)

Strażnicy Galaktyki (2014) (Ambasador Kree)

Romeo and Juliet (2013) (Lord Montague)

Opór (2008) (Ben Zion Gulkowitz)

Magia kłamstwa ()

Tombstone (1993) (Frank Stillwell)

Franciszek (1989) (Czytający Brat)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-25gmqz
ycipk-25gmqz
ycipk-25gmqz