Trwa ładowanie...
d2sdsks

Tomasz Kubiatowicz

Najnowsze informacje
4.0
(1 głos)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Bydgoszcz, Polska

Filmografia:

Ucieczka z kina Wolność (1990) (Członek grupy oficjeli na sali kina Wolność)

Gwiazda Piołun (1988)

Zniknięcie (2011) (2011)

Osobisty pamiętnik grzesznika przez niego samego spisany (1985) (Sobowtór grzesznika)

Prywatne śledztwo (1986) (Kierowca)

Woman at War, A (1991) (oficer SS)

Kopciuszek () (Aspirant Zawadzki)

Syzyfowe prace (serial) () (Ojciec ucznia)

Jaskółka (2013) (Policjant)

Będziesz moja () (Jarosz)

Gdańskie opowieści (1981) (Pracownik piekarni)

Wszystko przed nami () (Strażnik ochrony)

Hotel 52 () (Lekarz pogotowia)

Ojciec Mateusz () (Sprzedawca na bazarze)

Twarzą w twarz () (Dyrektor)

Egzamin z życia () (Urzędnik)

Determinator () (Nadinspektor)

Ryś (2006) (Officer)

Belcanto (2009) (konferansjer)

Czas honoru () (Kierownik sali)

Teraz albo nigdy! () (protestujący mężczyzna)

Mamuśki () (Lipiński)

Kryminalni () (Komendant posterunku)

Torowisko (1999) (Prowadzący teleturniej)

d2sdsks

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d2sdsks
d2sdsks
d2sdsks