Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Włodzimierz Bednarski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Gwiezdne wojny: Część I - Mroczne widmo 3D (1999) (Szef Rugor Nass)

Kubuś i Przyjaciele (2011) (Sowa)

Balto II Poszukiwania (2001) (Nava)

Harry Potter i Kamień Filozoficzny (2001) (Pan Ollivander)

Kosmiczny mecz (1996) (Sędzia)

Pinokio (2002) (2002) (Gepetto)

Przygody Gala Asteriksa (1967) (Centurion)

Nie było słońca tej wiosny (1983) ( Franek Głębiak)

Szalony Jack, pirat () (Bóstwo Błękitnego Karbunkułu / Ślepy strzelec / Persi - Czarny Rycerz ze Szczęśliwej Wyspy)

Chip i Dale Brygada RR () (Jack Rockfor / Chralie Cheddar / Kate Camembert)

Baśnie i bajki polskie () (Król)

Kubusiowe opowieści () (Pan Sowa)

Scooby-Doo ()

Jetsonowie ()

Flintstonowie () (Fred Flintstone)

Klub przyjaciół Myszki Miki () (Pit)

Życie na gorąco () (Doktor Edwin Gebhardt)

Fachowiec (1987) (Majchert)

Barbie jako Roszpunka (2002) (Gruby)

Awatar: Legenda Aanga () (Tyro / Ojciec Haru)

Aparatka ()

Słoń Benjamin () (burmistrz)

Denver, ostatni dinozaur () (Handlarz z Plutona / Jeden z rabujących świątynię Majów)

Maska (serial) () (Pretorius / Święty Mikołaj w areszcie)

Timon i Pumba () (Słoń Ned / Lokaj / Krab Bruce / Inspektor / Goryl / Lew / Smok / Reeves)

Gumisie () (książę Ightorn)

Przygody Kubusia Puchatka (1977) (Sowa)

Był sobie człowiek () (Papież / Szlachcic / Pastor / Generał)

Super Baloo () (Pan Grzmot)

Kaczor Dodgers () (Marsjański Komandor X-2)

Polonia Restituta (serial) () (Oficer)

Małgorzata (1979)

Tulipan () (Nowakowski, dyrektor krakowskiej telewizji)

Alicja w Krainie Czarów (2010) (2010)

Hannah Montana Film (2009)

Smerfy () (Ojciec Czas)

Harry Potter i Insygnia Śmierci: część I (2010) (Ollivander)

Noc w muzeum (2006) (Cecil)

Auta (2006) (Kamasz)

Przygody Lisa Urwisa (2004) (Król)

Cudzoziemka (1986) (Adolf, ojciec Róży)

Nadzór (1983) (tajniak aresztujący Klarę)

Rango (2011) (Burmistrz (polska wersja jęz.))

Potop (1974) (Zend)

Blisko, coraz bliżej (1986) (dowódca oddziału powstańczego)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw