Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Jerzy Janeczek - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Kardiogram (1971) (Więckowski)

Sami swoi (1967) (Witia Pawlak)

Uciec jak najbliżej (1971) (Student w klubie)

Ślad na ziemi (serial) ()

Znicz olimpijski (1969) (Wojtek)

Prom do Szwecji (1979) (Plutonowy MO)

Życie na gorąco () (Człowiek Kurta)

Karabiny (1981) (Szaluga)

Cierpkie głogi (1966) (Chłopak na zabawie)

Zielona miłość ()

Bołdyn (1981) (Talalej)

Amnestia (1981) (saper w burdelu)

Aktorka (1971) (1971) (kelner)

Nie ma mocnych (1974) (Witia Pawlak)

Kochaj albo rzuć (1978) (Witia Pawlak)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw