Trwa ładowanie...
ddmmd41
ddmmd41

Jerzy Janeczek - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Kardiogram (1971) (Więckowski)

Sami swoi (1967) (Witia Pawlak)

Uciec jak najbliżej (1971) (Student w klubie)

Ślad na ziemi (serial) ()

Znicz olimpijski (1969) (Wojtek)

Prom do Szwecji (1979) (Plutonowy MO)

Życie na gorąco () (Człowiek Kurta)

Karabiny (1981) (Szaluga)

Cierpkie głogi (1966) (Chłopak na zabawie)

Zielona miłość ()

Bołdyn (1981) (Talalej)

Amnestia (1981) (saper w burdelu)

Aktorka (1971) (1971) (kelner)

Nie ma mocnych (1974) (Witia Pawlak)

Kochaj albo rzuć (1978) (Witia Pawlak)

Zdjęcie
Podziel się
ddmmd41
ddmmd41
ddmmd41