ycipk-3evbuq
ycipk-3evbuq

Jerzy Mazur - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Ksieżniczka Łabędzi (1994)

Tytus, Romek i A'Tomek wśród złodziei marzeń (2002)

Żony ze Stepford (2004)

Asterix i Kleopatra (1968)

Przygody Gala Asteriksa (1967)

Syn Boży (2014)

Szalony Jack, pirat () (Mieszkaniec Vulgarii / Strażnik / Hotelowy François / Policjant z policji morskiej / Niski strażnik Krustacji / Sprzedający pijawki w Krustacji / Oficer łączności z Pamiętliwego / Scabby Doo / Policjant)

Chip i Dale Brygada RR () (Pan Dolars)

Flintstonowie ()

Bałwanek Bouli ()

12 prac Asterixa (1976)

Szóstka w pracy ()

Denver, ostatni dinozaur ()

Maska (serial) () (Dach / Eddy)

Timon i Pumba () (Kurier)

Tabaluga - Wielkie przygody małego smoka ()

Listonosz Pat i wielki świat (2013)

Wielka bitwa Asteriksa (1989)

Asterix w Brytanii (1986) (Stratocumulus)

Asterix kontra Cezar (1985)

Smerfy () (Malarz)

Beethoven (1992) (Brad)

ycipk-3evbuq
ycipk-3evbuq
ycipk-3evbuq