WP
WP

Julia Kołakowska - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Data urodzenia

02.01.1981

Miejsce urodzenia

Olsztyn, Polska

Filmografia

Frankenweenie 3D (2012)

Złomka bujdy na resorach (2010) (Niunia)

Kopciuszek. Inna historia (2012) (Kopciuszek)

Mały książę (2015) (Pielęgniarka)

Radiostacja Roscoe () (Lily / Stokrotka)

Syn Boży (2014)

Robosapien (2013)

Kumba (2013) (Tombi)

Delgo (2008) (Kyla)

Przygoda z piratami (2001) (Jonas)

Baśnie i bajki polskie () (Ania / Gospodyni / Kasztelanka / Dziewczynka / Wiewiórka / Królewna)

Tajemniczy Sobotowie () (Miranda)

Agent specjalny Oso () (Joasia / Olek)

Szczypta magii () (Cindy)

Rajdek - mała wyścigówka () (Sisi)

Jeźdźcy smoków () (Astrid (polski dubbing))

Czarownica (2014)

My Little Pony: Przyjaźń to magia () (Pinkie Pie)

Samoloty (2013)

X-Men: Przeszłość, która nadejdzie (2014) (Shadowcat / Kitty Pryde)

Liga Złośliwców () (Magenta/ Barwinek)

Alvin i wiewiórki 3 3D (2012) (Żaneta)

Hannah Montana Film (2009) (Lilly / Lola)

Zebra z klasą (2005) (Channing)

Lato Muminków (2008) (Bufka)

Magiczna kostka (2006) (Vivian)

Kopciuszek. Historia prawdziwa (2018) (Anastazja (polski dubbing))

WP
WP
WP