ycipk-308dpi
ycipk-308dpi

Mikołaj Klimek - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Kraków, Polska

Filmografia:

Safari 3D (2010)

Pokemon 3: The Movie (2001)

Turbo (2013)

Iron Man 3 (2013) (Senny ochroniarz Mandaryna / Dziennikarz stacji informacyjnej)

Prawo ojca (1999) (Strażnik)

Pokemon: Film pierwszy (1999)

Tydzień z życia mężczyzny (1999)

Artur i Minimki 3. Dwa światy (2010)

Balto II Poszukiwania (2001)

Jeździec znikąd / The Lone Ranger (2013) (2013)

Marszałek Piłsudski (2001) (Policjant)

Robosapien (2013) (Charles)

Kumba (2013) (Kojot)

Delgo (2008) (Oficer)

Przygoda w Paryżu (2011)

Tajemniczy Sobotowie () (Batington)

Kot Gaturro (2010)

Kapitan Ameryka: Zimowy żołnierz (2014) (Jack Rollins)

Asterix i Obelix: W służbie Jej Królewskiej Mości (2012) (Dekurion Pedagog / Dryblason)

Lego Batman - film pełnometrażowy. Moc superbohaterów D.C. (2013) (Marsjanin Łowca / J’onn J’onnz)

Kung Fu Panda: Sekrety Potężnej Piątki (2008)

Sezon na misia 3 (2010) (Sznaucer 1)

Avengers: Potęga i moc () (Hulk / Bruce Banner)

Noe: Wybrany przez Boga (2014)

Zakochany wilczek 3D (2010)

Dzieci Ireny Sendlerowej (2009) (Dobry Niemiec)

Nasza niania jest agentem (2010)

Hotel dla psów (2009)

Harry Potter i Insygnia Śmierci: część I (2010)

Planeta 51 (2009)

Krowy na wypasie (2006)

Na Wspólnej () (Czarek Klimek)

Pensjonat pod Różą () (Wojtek Milewski)

Lawstorant (2004) (Szef nielegalnego kasyna)

Plebania () (Pijaczek)

Kasia i Tomek () (Policjant)

Megamocny 3D (2011)

Rango (2011)

Kung Fu Panda 2 3D (2011) (Mistrz Krokodyl)

Ostatni Władca Wiatru (2010)

Jak wytresować smoka (2009)

Potwory kontra Obcy (2009)

Koń wodny. Legenda głębin (2007)

Pogoda na jutro (2003)

Kacper i Emma szukają skarbu (2018) (Harald i Bohler)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-308dpi
ycipk-308dpi
ycipk-308dpi