ycipk-3gxarf
ycipk-3gxarf

Molly Parker - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Miejsce urodzenia

Maple Ridge, British Columbia, Kanada

Filmografia

Centrum Świata (2001)

Wonderland (1999)

Kropla słońca (1999)

Hemingway & Gellhorn (2012) (Pauline)

Lot 174 (1995) (Norma Sax)

Człowiek Cel () (Rebecca Brooks)

To cały ja (2011) (Pani Nichol)

Dziewięć kobiet (2005) (Lisa)

Firma () (Abby McDeere)

Marion Bridge (2002) (Agnes)

Intruz (2000)

Droga / The Road (2009) (2009) (Żona weterana)

Swingtown () (Susan Miller)

Deadwood ()

Zastępstwo (1993) (Courtney)

Skrzydła odwagi (1995)

Zagubieni w kosmosie ()

ycipk-3gxarf
ycipk-3gxarf
ycipk-3gxarf