Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw

Zygmunt Bielawski - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Ucieczka z kina Wolność (1990)

Sami swoi (1967) (Paweł Pawlak)

Gwiazda Piołun (1988) (Pułkownik)

Klątwa doliny węży (1987) (Morineau)

Cyrk odjeżdża (1987) (Ubek)

Bez grzechu (1987) (dyrektor domu dziecka)

Bal na dworcu w Koluszkach (1989)

Zwolnieni z życia (1992) (Zwierzchnik kapitana)

Sobótki (1965)

Śnić we śnie (1979) (Lekarz)

Życie na gorąco () (Zeitung)

Lubię nietoperze (1985) (Detektyw)

Wiatraki z Ranley (1989) (Dziennikarz)

To ja zabiłem (1974) (Milicjant)

Zaraza (1971) (Pilot samolotu z Warszawy)

Cień tamtej wiosny (1974)

Wśród nocnej ciszy (1978) (Dziennikarz)

Godzina za godziną (1974) (sekretarz POP w Poznaniu)

Agnieszka 46 (1964) (gość na zabawie)

Przedwiośnie (serial) () (lekarz)

Test pilota Pirxa (1978) (przedstawiciel firm elektronicznych)

Cienie (1987) (Organista)

Przyłbice i kaptury (1985)

Nie ma mocnych (1974) (Paweł Pawlak)

Kochaj albo rzuć (1978) (Paweł Pawlak)

Blisko, coraz bliżej (1986) (Neureiter, dyrektor szkoły)

Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw
Qaqwqwrqw