ycipk-1awzg0
ycipk-1awzg0

Agnes Bruckner - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Zdjęcie
Podziel się
Data urodzenia

16.08.1985

Miejsce urodzenia

Los Angeles, Kalifornia, USA

Filmografia

Dom Glassów (2001)

Śmiertelna wyliczanka (2002)

Kraina marzeń (2006) (Audrey)

Motel 2: Pierwsze cięcie (2008) (Jessica)

There Is a New World Somewhere (2014) (Sylvia)

Baytown Outlaws, The (2013) (Mona)

Jad (2005) (Eden Sinclair)

Siła Spokoju (2006) (Susie)

Alias - Agentka o stu twarzach () (Kelly McNeil)

Krew jak czekolada (2005) (Vivian)

24 godziny (serial) () (Linda)

Prywatna praktyka () (Heather)

ycipk-1awzg0
ycipk-1awzg0
ycipk-1awzg0