Trwa ładowanie...
d3avlu5
d3avlu5

Cezary Pazura

Najnowsze informacje
3.9
(1613 głosów)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Tomaszów Mazowiecki, Polska

Reżyser:
Filmografia:

Chłopaki nie płaczą (2000) (Fred)

Gnomeo i Julia (2011) (Faflamingo)

Pierścionek z orłem w koronie (1992) (Kosior)

Dwa księżyce (1993) (Pawel)

Wielki tydzień (1995) (Piotrowski)

Czarne stopy (1986) (Puma)

Happy Feet: Tupot małych stóp 2 3D (2011) (Sven)

Dzień Świra (2002)

Asterix i Obelix - Misja Kleopatra (2002) (Numernabis)

Stacja kosmiczna (2002) (Głos)

Show (2003) (Czarek)

Nienasycenie (2003) (Putrycydes Tengier/Kocmołuchowicz/Ojciec Zypcia)

Magiczna Gwiazda (2003) (Archibald)

Zakochani (1999) (Szczepan Szczypek Zadymek)

Ajlawju (1999) (Adam)

Sztos 2 (2011) (Czarnecki Synek)

Kiler (1997) (Jerzy Kiler)

Kiler-ów 2-óch (1999) (Jerzy Kiler/pułkownik Jose Arcadio Morales)

Człowiek z... (1993) (Bolek)

Cynga (1991)

Kariera Nikosia Dyzmy (2002) (Nikodem 'Nikoś' Dyzma)

Epoka lodowcowa (2002) (Sid)

E=mc2 (2002) (Andrzej Nowicki 'Ramzes')

Szczęśliwego Nowego Jorku (1997) (Azbest)

Sztos (1997) (Synek)

Deja Vu (1989) (kolarz niemiecki)

Zwolnieni z życia (1992) (milicjant)

Nic śmiesznego (1995) (Adam Mialczyński)

Tato (1995) (Cezary)

Rybki z ferajny (2004) (Oscar)

Brat (2002)

Jak uratować mamę (2016) (Kanclerz (głos))

Zakochany kundel II: Przygody Chapsa (2001) (Tramp)

Złote Krople (2014)

Gang Wiewióra (2014) (Wiewiór)

Skubani (2013)

Chip i Dale Brygada RR () (Louis, szczur z bandy Francisa / Minister cesarza)

Tedi i poszukiwacze zaginionego miasta (2012) (Freddy)

Bangistan (2015)

Antyterapia (2012) (Marecki)

Na tropie Marsupilami (2012) (Pablito Camaron)

Epoka lodowcowa 4: Wędrówka kontynentów 3D (2012) (Sid)

Alicja w Krainie Czarów (2010) (2010) (Kapelusznik)

Prawdziwa historia Kota w Butach (2009) (Szambelan)

Epoka lodowcowa 3: Era dinozaurów (2009) (Sid)

Trzeci oficer () (Sznajder)

Shrek Forever (2010) (Rumpelnicki)

Faceci do wzięcia () (Wiktor Maliszewski)

Asterix na Olimpiadzie (2007) (Numernabis)

Oficerowie () (Sznajder)

Oficer () (Sznajder)

Pogrzeb lwa (1986) (żołnierz niemiecki)

1968. Szczęśliwego Nowego Roku (1992) (Milicjant)

Belcanto (2009) (Mariusz Marzęda)

Skrzydlate świnie (2009) (Prezes)

Doręczyciel () (Zbyk)

Trzy minuty. 21:42 (2009) (psychoanalityk)

Złoty środek (2008) (Stefan)

Lucky Luke na Dzikim Zachodzie (2007)

Odlot (2009) (As)

Ja wam pokażę! (2006) (Tomasz)

Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście () (Gustaw Milski)

Trzy kolory. Biały (1993) (właściciel kantoru)

V.I.P. (1991) (Małyszko)

Uprowadzenie Agaty (1993) (policjant)

Balanga (1993) (sierżant)

Dzieci i ryby (1996) (reżyser Wiktor)

Pamiętnik znaleziony w garbie (1993) (Sąsiad Janka w 1981)

Słodko gorzki (1996) (trener)

Psy 2. Ostatnia krew (1994) (Nowy)

Wirus (1996) (Michael)

Engelchen (1996) (Andrzej)

Sara (1997) (1997) (Cezary)

Oczy niebieskie (1994) (Wielki Wódz we śnie)

Psy (1992) (Nowy)

Kroll (1991) (kapral Wiaderny)

Volta (2017)

Pitbull. Ostatni pies (2018)

7 uczuć (2018) (Kolega)

Diablo. Wyścig o wszystko (2019) ( Jarosz)

Kurier (2019) (Lokator)

Zdjęcie
Zdjęcie
d3avlu5
d3avlu5

d3avlu5
d3avlu5
d3avlu5