Trwa ładowanie...
d19j6qu
d19j6qu

Henryk Bąk

Najnowsze informacje
3.5
(2 głosy)
Oceń:
Filmografia:

Bariera (1966) (lekarz)

Strach (1975) (Aleksander Wata)

Kontrybucja (1966) (Stary)

Martwa fala (1970) (kapitan)

Podróż za jeden uśmiech (1972) (Mąż pani z campingu)

Bolesław Śmiały (1971)

Pieczone gołąbki (1966) (Ziarnicki)

Miejsce dla jednego (1965) (Kalicki)

Uszczelka (1974) (Dyrektor Aleksander Sochacki)

Przeciwko Bogom (1961) (Doktor Bida)

Gniazdo (1974) (Bolesław I Okrutny)

Szarada (1977) (Lekarz, kolega Piotra)

Obok prawdy (1964) (Mecenas Tokarski, adwokat Łopota)

Ile jest życia (1974) (Kierownik budowy)

Mniejszy szuka Dużego (1975) (Sąsiad)

Orzeł (1959) (Leon Wiktorczyk)

Eroica (1957) (porucznik Krygier)

Prom (1970) (Kapitan portu)

Zdjęcie
Zdjęcie
d19j6qu
d19j6qu

d19j6qu
d19j6qu
d19j6qu