Trwa ładowanie...
d48d6mu

Henryk Bąk

Najnowsze informacje
3.5
(2 głosy)
Oceń:
Filmografia:

Bariera (1966) (lekarz)

Strach (1975) (Aleksander Wata)

Kontrybucja (1966) (Stary)

Martwa fala (1970) (kapitan)

Podróż za jeden uśmiech (1972) (Mąż pani z campingu)

Bolesław Śmiały (1971)

Pieczone gołąbki (1966) (Ziarnicki)

Miejsce dla jednego (1965) (Kalicki)

Uszczelka (1974) (Dyrektor Aleksander Sochacki)

Przeciwko Bogom (1961) (Doktor Bida)

Gniazdo (1974) (Bolesław I Okrutny)

Szarada (1977) (Lekarz, kolega Piotra)

Obok prawdy (1964) (Mecenas Tokarski, adwokat Łopota)

Ile jest życia (1974) (Kierownik budowy)

Mniejszy szuka Dużego (1975) (Sąsiad)

Orzeł (1959) (Leon Wiktorczyk)

Eroica (1957) (porucznik Krygier)

Prom (1970) (Kapitan portu)

d48d6mu

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d48d6mu
d48d6mu
d48d6mu