Trwa ładowanie...
d35b33i
d35b33i

Henryk Bąk - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Bariera (1966) (lekarz)

Strach (1975) (Aleksander Wata)

Kontrybucja (1966) (Stary)

Martwa fala (1970) (kapitan)

Podróż za jeden uśmiech (1972) (Mąż pani z campingu)

Bolesław Śmiały (1971)

Pieczone gołąbki (1966) (Ziarnicki)

Miejsce dla jednego (1965) (Kalicki)

Uszczelka (1974) (Dyrektor Aleksander Sochacki)

Przeciwko Bogom (1961) (Doktor Bida)

Gniazdo (1974) (Bolesław I Okrutny)

Szarada (1977) (Lekarz, kolega Piotra)

Obok prawdy (1964) (Mecenas Tokarski, adwokat Łopota)

Ile jest życia (1974) (Kierownik budowy)

Mniejszy szuka Dużego (1975) (Sąsiad)

Orzeł (1959) (Leon Wiktorczyk)

Eroica (1957) (porucznik Krygier)

Prom (1970) (Kapitan portu)

Zdjęcie
Podziel się
d35b33i
d35b33i
d35b33i