Trwa ładowanie...
d1410va
d1410va

Henryk Bąk

Najnowsze informacje
3.5
(2 głosy)
Oceń:
d1410va
Filmografia:

Bariera (1966) (lekarz)

Strach (1975) (Aleksander Wata)

Kontrybucja (1966) (Stary)

Martwa fala (1970) (kapitan)

Podróż za jeden uśmiech (1972) (Mąż pani z campingu)

Bolesław Śmiały (1971)

Pieczone gołąbki (1966) (Ziarnicki)

Miejsce dla jednego (1965) (Kalicki)

Uszczelka (1974) (Dyrektor Aleksander Sochacki)

Przeciwko Bogom (1961) (Doktor Bida)

Gniazdo (1974) (Bolesław I Okrutny)

Szarada (1977) (Lekarz, kolega Piotra)

Obok prawdy (1964) (Mecenas Tokarski, adwokat Łopota)

Ile jest życia (1974) (Kierownik budowy)

Mniejszy szuka Dużego (1975) (Sąsiad)

Orzeł (1959) (Leon Wiktorczyk)

Eroica (1957) (porucznik Krygier)

Prom (1970) (Kapitan portu)

Zdjęcie
d1410va
d1410va
d1410va
d1410va