Trwa ładowanie...
ycipk-715fxu
ycipk-715fxu

Jeffrey Combs - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Koszmar następnego lata (1998)

Beyond Re-Animator (2003) (dr Herbert West)

www.strach (2002)

Zza światów (1986) (Crawford Tillinghast)

Transformers Prime () (Ratchet / MECH)

Hammerhead (2005) (Dr Preston King)

Avengers: Potęga i moc () (Samuel Sterns / Przywódca)

Czarodziej Gore (2007) (The Geek)

Gliniarz i prokurator ()

Re-Animator (1985) (Herbert West)

Bride of Re-Animator (1990) (Herbert West)

Przerażacze (1996)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-715fxu
ycipk-715fxu
ycipk-715fxu