Trwa ładowanie...
d17zrlp
d17zrlp

Jerzy Grałek

Najnowsze informacje
3.8
(4 głosy)
Oceń:
Filmografia:

Mój biegun (2011) (Ksiądz)

Chopin - Pragnienie miłości (2002) (Polit)

Rodzina Kanderów () (Ludwik Botor)

Stary człowiek i pies (2008) (Robert)

Kopernik (serial) () (Szlachcic)

Kopernik (1972) (Szlachcic zabity toporem przez Krzyżaków)

Rycerze i rabusie () (Jerzy Dydyński)

Uwikłanie (2011) (Komendant)

Generał. Zamach na Gibraltarze (2009) (gubernator Mason Macfarlane)

Egzamin z życia () (Jerzy Kopczyński, ojciec Konrada)

Generał () (Gubernator Mason Macfarlane)

Dama kameliowa (1995) (Książę)

Blisko, coraz bliżej (1986) (Stanik Pasternik)

Zdjęcie
Zdjęcie
d17zrlp
d17zrlp

d17zrlp
d17zrlp
d17zrlp