Trwa ładowanie...
db6gr06
db6gr06

Jerzy Grałek - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia:

Mój biegun (2011) (Ksiądz)

Chopin - Pragnienie miłości (2002) (Polit)

Rodzina Kanderów () (Ludwik Botor)

Stary człowiek i pies (2008) (Robert)

Kopernik (serial) () (Szlachcic)

Kopernik (1972) (Szlachcic zabity toporem przez Krzyżaków)

Rycerze i rabusie () (Jerzy Dydyński)

Uwikłanie (2011) (Komendant)

Generał. Zamach na Gibraltarze (2009) (gubernator Mason Macfarlane)

Egzamin z życia () (Jerzy Kopczyński, ojciec Konrada)

Generał () (Gubernator Mason Macfarlane)

Dama kameliowa (1995) (Książę)

Blisko, coraz bliżej (1986) (Stanik Pasternik)

Zdjęcie
Podziel się
db6gr06
db6gr06
db6gr06