ycipk-j50uym
ycipk-j50uym

Jerzy Moes - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Justyna (1979) (Inżynier)

Klejnot wolnego sumienia (1981) (Kompan Sieniawskiego)

Moja wojna, moja miłość (1975)

Lotna (1959)

Bariery (1985) (dziennikarz)

Skradziona kolekcja (1979) (milicjant)

Mur () (Żołnierz niemiecki)

Dama Pikowa (1972) (Gracz w klubie oficerskim)

Lustro (1986) (Lekarz)

Panna z mokrą głową (serial) () (Sąsiad Borowskich)

Polonia Restituta (serial) () (Porucznik Zamorski)

Karabiny (1981) (Oficer leśnych)

Zaraza (1971) (Dziennikarz)

Aryjska para (2004) (Kierowca Krauzenberga)

Znaków szczególnych brak (1979) (szpicel)

Zielona miłość () (Urzędnik)

Zapamiętaj imię swoje (1974) (polski kapitan)

Tylko Beatrycze (1976) (Piotr)

Urodziny Matyldy (1975) (Borek)

Sherlock Holmes i Doktor Watson (1980) (Uczestnik konferencji)

Beniamiszek (1975) (myśliwy)

Ile jest życia (1974) (Urzędnik LOT-u)

Złota kaczka (1976) (szlachcic)

Ciosy (1980) (milicjant)

Bezkresne łąki (1976) (uczestnik narady)

Agent nr 1 (1971) (Radiotelegrafista w sztabie brytyjskim)

ycipk-j50uym
ycipk-j50uym
ycipk-j50uym