Trwa ładowanie...
d1p6eqn

Jerzy Moes

Najnowsze informacje
3.5
(2 głosy)
Oceń:
Filmografia:

Justyna (1979) (Inżynier)

Klejnot wolnego sumienia (1981) (Kompan Sieniawskiego)

Moja wojna, moja miłość (1975)

Lotna (1959)

Bariery (1985) (dziennikarz)

Skradziona kolekcja (1979) (milicjant)

Mur () (Żołnierz niemiecki)

Dama Pikowa (1972) (Gracz w klubie oficerskim)

Lustro (1986) (Lekarz)

Panna z mokrą głową (serial) () (Sąsiad Borowskich)

Polonia Restituta (serial) () (Porucznik Zamorski)

Karabiny (1981) (Oficer leśnych)

Zaraza (1971) (Dziennikarz)

Aryjska para (2004) (Kierowca Krauzenberga)

Znaków szczególnych brak (1979) (szpicel)

Zielona miłość () (Urzędnik)

Zapamiętaj imię swoje (1974) (polski kapitan)

Tylko Beatrycze (1976) (Piotr)

Urodziny Matyldy (1975) (Borek)

Sherlock Holmes i Doktor Watson (1980) (Uczestnik konferencji)

Beniamiszek (1975) (myśliwy)

Ile jest życia (1974) (Urzędnik LOT-u)

Złota kaczka (1976) (szlachcic)

Ciosy (1980) (milicjant)

Bezkresne łąki (1976) (uczestnik narady)

Agent nr 1 (1971) (Radiotelegrafista w sztabie brytyjskim)

d1p6eqn

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d1p6eqn
d1p6eqn
d1p6eqn
d1p6eqn