ycipk-2a5z9y
ycipk-2a5z9y

Joanne Whalley - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Salford, Manchester, Anglia, Wielka Brytania

Filmografia:

Zabić księdza (1988) (Anna)

Komando Foki (1990) (Claire Varrens)

Twixt (2011) (Denice)

Wielki człowiek (1990) (Beth Scoular)

Willow (1988) (1988) (Sorsha)

Rodzina Borgiów (US) () (Vanozza dei Catanei)

Gardel (2016) (Sadie Wakefield)

Winny (2000) (Natalie Crane)

Dobry człowiek w Afryce (1994) (Celia Adekunle)

Zabij mnie jeszcze raz (1989) (Fay Forrester)

Paweł, apostoł Chrystusa (2018) (Priscilla)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-2a5z9y
ycipk-2a5z9y
ycipk-2a5z9y