Trwa ładowanie...
d3e2892
d3e2892

Jon Seda - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Reżyser:
Filmografia:

Selena (1997)

Larry Crowne - uśmiech losu (2011) (Oficer Diamond)

12 małp (1995) (Jose)

Kula w łeb (2012) (Louis Blanchard)

Lęk Pierwotny (1996) (Alex)

Champion (2002) (Jesus 'Chuy' Campos)

Trudna miłość (2001) (Charlie)

Treme () (Nelson Hidalgo)

Ulice Nowego Jorku () (Bobby Lunas)

Krok od domu () (Ray Blackwell)

Najlepszy kumpel Pana Boga (1996) (Przystojniaczek)

Zdjęcie
Podziel się
d3e2892
d3e2892
d3e2892