Trwa ładowanie...
d110xuu
d110xuu

Mark Moses

Najnowsze informacje
5.0
(2 głosy)
Oceń:
Miejsce urodzenia:

Nowy Jork

Filmografia:

Dzień zagłady (1998) (Tim Urbanski)

Doors (1991) (Jac Holzman)

Ich pięcioro (1994) (Ben Atkins)

Jedwabne pończoszki (1957) (Paul Dyer)

Diagnosis: Murder (1975) (Robin Westlin/Stuart Tyler)

James Dean (2001) (Dick Clayton)

Pluton (1986) (Porucznik Wolfe)

Agent XXL (2000) (Tom Fuller)

One Man`s Hero (1999) (Col. Benton Lacy)

Śmiałkowie (1997) (Woodbury Kane)

Gettysburg (1993) (Sierżant Owen)

Someone to Watch Over Me (1987) (Win Hockings)

Race to Space (2000) (Alan Shepard)

Czerwony Smok (2002) (Father in Video)

Przyjaciel do końca świata (2012) (Prezenter telewizyjny)

Po zachodzie słońca (2004) (Agent FBI)

It`s Like, You Know (1999) (Fred Swedlowe)

Urodzony 4 lipca (1989) (Optimistic Doctor - VA Hospital)

Człowiek Cel () (Hollis)

Oliver i przyjaciele () (Dr. Herbert)

Powrót do Providence ()

Jej szerokość Afrodyta () (Joe Dobkins)

The Killing: Dochodzenie () (Lt. Erik Carlson)

Dwa bilety do raju (2006) (Ojciec)

Ocalić Jessicę Lynch (2003)

Paragraf Kate () (Bob)

Common Law () (Mayor Richard Barnes)

Zabójcze umysły () (Senator Cramer)

Kamuflaż () (Will)

Zabójczy wirus (2009) (Doktor)

Mad Men () (Herman 'Duck' Phillips)

Las Vegas () (Dr. Miles Marks)

Zaklinacz dusz () (Dr. Forrest Morgan)

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas () (Jeffrey Forsythe/Scott Shelton)

Listy z Iwo Jimy (2006) (Senator Rogers)

Sposób na teściową (2005) (Facet w sklepie z kawą)

Detektyw w sutannie () (Porucznik Foster)

Castle () (Blake Wellesley)

Najważniejszy głos (2008) (Attorney General Wyatt)

Star Trek: Enterprise () (Henry Archer)

Podkomisarz Brenda Johnson () (Commissioner Jay Meyers)

Orły z Bostonu () (A.D.A. George McDougal)

Bez śladu () (Rob Darcy)

CSI: Kryminalne zagadki Miami () (Chuck Williams)

Gotowe na wszystko () (Paul Young)

Ohara (1987) (Downs)

Star Trek: Voyager (1995) (Naroq)

Single Guy, The (1995) (Matt Parker)

Pensacola: Wings of Gold (1997) (Agent Margolis)

Family Law (1999)

Boomtown (1985) (Don Schneider)

Zdjęcie
Zdjęcie

Mark Moses może się pochwalić sporym dorobkiem filmowym, telewizyjnym, a także teatralnym. Grał m. in. w "Ally McBeal", "The Single Guy" i w "In My Life". Ma swoim koncie główne role w takich znanych filmach i mini serialach jak: "Saving Jessica Lynch", "The James Dean Story", "The Rough Rider"s ,"The Tracker" oraz "Północ-Południe". Należy podkreślić,że 3 razy zagrał u samego Oliviera Stone'a (w "Plutonie, "Urodzonym 4 lipca" oraz w "The Doors"). Grał także u Ridley'a Scotta w "Someone to Watch Over Me". Ma także spory dorobek teatralny.

d110xuu

d110xuu
d110xuu
d110xuu