Trwa ładowanie...
ycipk-18aowy
ycipk-18aowy

Sam Anderson - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Wahpeton, Dakota Północna, USA

Filmografia:

Luzacy (2002) (Charles Patton)

Critters 2 (1988) (Pan Morgan)

Woda dla słoni (2011) (Pan Hyde)

Forrest Gump (1994)

La Bamba (1987) (Pan Ludwig)

Bastion (1994) (Whitney Horgan)

Na celowniku ()

Oni, ona i pizzeria () (Dr Harvey)

Frankie Go Boom (2012) (Chris)

Gliniarz i prokurator ()

Permanent Midnight (1998) (Dr Olsen)

Movers and Shakers (1985) (Ray Berg)

Sleepwalker Killing, The (1997) (Roth Lane)

Cape, The (1996) (Kevin Davis)

Memoirs of an Invisible Man (1992) (Prezes)

Władcy marionetek (1994) (Culbertson)

Spokojnie to tylko awaria! (1982) (Mężczyzna w bieli)

Ouija: Narodziny zła (2016)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-18aowy
ycipk-18aowy
ycipk-18aowy