ycipk-39jnfz
ycipk-39jnfz

Tadeusz Teodorczyk - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Filmografia

Wraki (1956) (1956) (Żołnierz)

Powrót do Polski (1988) (maszynista)

Republika nadziei (1986) (profesor na uroczystości z okazji urodzin cesarza)

Bez grzechu (1987)

Koniec naszego świata (1964) (major Gil)

W słońcu i w deszczu () (strażak)

Twarz anioła (1970) (Strażnik)

Stanisław i Anna (1985) (Ojciec narzeczonego Anny)

Życie na gorąco () (Pomocnik Maja z greckiej opozycji)

Bezpośrednie połączenie (1979) (Sanitariusz pogotowia)

Kopernik (serial) () (Poseł krzyżacki)

Kopernik (1972) (Poseł krzyżacki)

Penelopy (1988) (Taksówkarz)

Polonia Restituta (serial) () (Żołnierz)

Placówka (1979) (Niemiec)

Karabiny (1981) (chłop)

Rycerze i rabusie () (Jurysta Fredry)

777 (1972) (Dyspozytor)

Cierpkie głogi (1966) (Lekarz)

Wśród nocnej ciszy (1978) (Szyper niemieckiego kutra)

Ptaki, ptakom... (1975) (Hans Joschke)

Ogniomistrz Kaleń (1961) (zastępca Żubryda)

Dom świętego Kazimierza (1983) (mieszkaniec zakładu)

Mgła (1976) (1976) (Sołtys)

Bołdyn (1981) (Kwiatkowski)

300 mil do nieba (1989) (Urzędnik sądowy)

ycipk-39jnfz
ycipk-39jnfz
ycipk-39jnfz