Trwa ładowanie...
ycipk-3dccui
ycipk-3dccui

Zbigniew Bogdański - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Czeladź

Filmografia:

Mój Nikifor (2004) (Mężczyzna)

Republika nadziei (1986) (Beck)

Nad Niemnem (1986) (Orzelski)

Chopin - Pragnienie miłości (2002)

Marszałek Piłsudski (2001) (Starosta)

Znak Orła ()

Daleko od noszy 2 () (Nowotko)

Desperacja (1988) (Abramowicz)

Nad Niemnem (serial) () (Orzelski)

Pogromczynie mitów () (Ankietowany)

Dziupla Cezara () (Klient Bistra)

Barwy szczęścia () (Znajomy Roberta)

Na Wspólnej () (Starszy pan)

Adam i Ewa () (Klient Galerii)

Linia (1974) (Szewczyk)

Miasteczko (2000) (2000) (Zenek)

Ostatni po Bogu (1968) (Marynarz)

Klub szalonych dziewic () (Edmund)

Dom () (Pułkownik w fabryce ojca Ewy)

Przeprowadzki (2000) (Mecenas)

Zdjęcie
Podziel się
ycipk-3dccui
ycipk-3dccui
ycipk-3dccui