Trwa ładowanie...
d2y04xg
d2y04xg

Jacek Domański - Najnowsze informacje

Trwa ładowanie...
Miejsce urodzenia:

Lwów

Filmografia:

Lato leśnych ludzi (1984) (Motocyklista)

Virtuti (1989) (Żołnierz)

Lawa. Opowieść o "Dziadach" Adama Mickiewicza (1989) (Mężczyzna grający w karty)

Człowiek z żelaza (1981)

Korczak (1990)

Przystań (1997) (1997)

Powrót do Polski (1988) (powstaniec)

Dotknięci (1988) (Lekarz pogotowia wiozący do szpitala Oleńkę (niewymieniony w czołówce) )

Człowiek z marmuru (1976) (Dźwiękowiec Agnieszki)

Kuchnia polska (film) (1991) (Tajniak)

Złoto dezerterów (1998) (Fonsio)

Cud purymowy (2000) (Szatniarz w restauracji)

Break Point (2002)

Znicz olimpijski (1969) (Franek)

Mrok () (Rudzki)

Wiatraki z Ranley (1989) (Kierowca)

Tulipan () (Milicjant)

Dwie strony medalu () (Pracownik Wumelu)

Daleko od noszy ()

Na Wspólnej () (Pierre Dovin)

Plebania () (Mieczysław Gacek)

Zabić na końcu (1990)

Umarli rzucają cień (1978) (Adam)

Ekstradycja () (Właściciel restauracji na Starówce)

Odwróceni () (Świadek)

Hela w opałach () (Prowadzący spotkanie AA)

Kryminalni () (lekarz)

Dom () (Mężczyzna na Służewcu)

Dzień czwarty (1984) (powstaniec)

Ucieczka z miejsc ukochanych (1987) (Członek oddziału leśnych)

Ciosy (1980)

Po upadku. Sceny z życia nomenklatury (1989) (Romek)

Doktor Murek (1979) (Sublokator u Koziołkowej)

Rzeka kłamstwa (1987)

Sara (1997) (1997)

Domena władzy (1991) (Fotograf)

Zdjęcie
Podziel się
d2y04xg
d2y04xg
d2y04xg